Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 20:05
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
4 lata czyli jak na moje oko masz kogos na kogo mozesz zawsze zepchnac porazke i on poleci.
Szczerze wystapienie przed glownym managerem badz rada nadzorcza ze slowami tak moja wina nie zrobimy interesu na 2 mln Euro (gdy budzet firmy to okolo 5mln) uwazam jako skladanie rezygnacji.
Po prostu ciezko pracowalem a do Twojej wiadomosci od pierwszego dnia w tej firmie bylem kierownikiem i dalej nim jestem i nikogo nie musialem sie pozbywac zeby teraz pelnic ta funkcjie ale wypracowalem sobie zaufanie i ktos sie liczy z moin zdaniem

Cytat:
Super ze tak powiedzial popatrz jaki z niego mily chlopak !
Z tymi pomylkami zawod trenera bardzo przypomina mi zawod sapera....
Pozatym zawsze mozemy strzelac w poprzeczki slupki wiesz PECH

Nie do bledu przyzna sie ten ktory wie co zrobil zle, ale coz zawsze mozna powiedziec ze si enie wie albo nie moja wina moze przejdzie

Cytat:
Ja zawsze wyzej od niezawodnego sprzetu oceniem kreatywnosc ludzka i radzenie sobie w sytuacjach bez wyjscia.
To rozumiem ze jak bedziesz pracowal w firmie ktora kopie rowy i szef Ci mowi sluchaj dzi musimy wykopac dwa kilometry rowu ale wiesz co nie ma koparek bo sa w serwisi to wes chlopakow i wykopcie ale wiesz kryzys jest i sa tylko dwie lopaty i jedna motyka. Przeciez jestes kreatywny dasz rade
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 23.07.2009 o godz. 20:07.
,