Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 19:20
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak jest u Ciebie w pracy ale u mnie jest tak ze ktos jest tak dobry jak ostatnia rzecz ktora zrobil. Za czyny dokonane sa wszelakie roczne nagrody, ktore mozna sobie wkladac do gablot i odkurzac od czasu do czasu.

Do wszystkich ktorzy pisza ze trener Skorza sprawil cud wygrywajac 2 mistrzostwa Polski zgoda i za to pelen szacunek z drugiej strony rowniez uraczyl nas cudem w postaci wczorajszego meczu za co powinien odejsc.

To rozumiem ze po 10 latach pracy na dobrym poziomie za jedna pomylke lecisz na zbity pysk, to raczj dobrej pracy nie masz. Ja na swoja pozycje pracowalem 4 lata i teraz tylko likwidacja firmy albo moje odejscie moglo by mnie pozbawic tej pracy a to jest bardzo odpowiedzialna praca i pomylki sie zdazaja. Ale jak sie wie co zrobic zeby ich uniknac na przyszlosc to znaczy ze sie wie co sie sp..lo.

Skorza powiedzial ze to jego wina nie zaslanial sie roznymi wymowkami to znaczy ze wie co zawali i drugi raz tego bledu nie popelni.

Nie myli sie ten co nic nie robi, wiec skoro pracujesz ze do pracy potrzebny jest nie zawodny sprzet zeby ta praca byla wykonana, a Skorza takich warunkow nie mial zapewnionych bo chyba trzeba by pile na lini bramkowej ustawic i to nie wiem czy by Cwielag nie trafil w poprzeczke ta ze ta nie wyszla by w pole.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 23.07.2009 o godz. 19:27.
,