Wojtas napisał(a):

Z tego miejsca pozdrawiam pana Janasa Rafała gratulujac mu swietnie wykonananej roboty.
Tak znakomicie rozpracował on Levadie ,ze jej nazwa dlugo bedzie naszym wrzodem na dupie.
Pan Janas stwierdzil dodatkowo ze jej wczesniejsze zwyciestwa po 5;0 czy 7;1 to tylko wypadki przy pracy ,bo to i tak ogórki,ewntulanie mizeria.na kwaśno.
W zwiazku w w/w powodem wg pana Janasa nie bylo zadnych przeslanek ku temu zeby zauwazyc ze zespol musi rezentowac jakis poziom ....Ale wg pana Janasa to dalej byly ogórki,wiec po co sie na nich mobilizowac
lepiej bylo szczycic sie ze juz czekamy na Olimiakos czy inny Partizan i rozmyslac gdzie zagramy w IV rundzie.
P.S Strach pomyślec jak wyglada rozpracowanie np takiej Poloni Bytom wg pana Janasa ,to musza byc dopiero ogóry leżące w ciemneij piwnicy od stanu wojennego( bez obrazy dla Bytomian)
|
A jakie to kompetencje ma młody Janas aby powierzać mu tak odpowiedzialne zadanie jak rozpracowywanie przeciwnika? Jak dla mnie takim czymś powinien sie zajmować gość oblatany w taktyce itd. Jakiś stary wyjadacz. A ja tutaj widzę gościa,który nie ma żadnego doświadczenia trenerskiego nawet i jedzie obserwować inny zespół. To już nie można było Kulawika wysłać, tylko jakieś nemo. Bo Janas mody to jest dla mnie nemo. Ot takie male spostrzeżenie. I kto obsadza trenera bramkarzy, drugiego trenera? Bednarz,Cupiał, Wilczek. Widzę,że spokojnie można już ogłaszać dogmat o nieomylności Skorży.