Witam wszystkich,
potrzebowalem jednego dnia zeby nie napisac pochopnie glupiego postu kierowanego wylacznie zloscia!
Chcialbym tutaj napisac jedna rzecz gram w 7. lidze niemieckiej/Kreisliga (Na bawarii jest 12.lig).
Jestem przekonany ze moja druzyna stawila by porownywalna poprzeczke Wisle jak Levadia!!!
Kuzwwaaa Mac o czym niektorzy z was tu pisza czy nie macie poukladane w glowie

? Wiselko zawsze z toba na dobre i na zle bla bla bla...
Po takim meczu nikt i to naprawde nikt nie zaslurzyl na takie spiewy ani najlepszy zawodnik na boisku ani druzyna Wisly ani trainer, nikt !!! NAPRAWDE NIKT !!!
Jezeli mi ktos chce powiedziec ze poziom ligi estonskiej juz nie jest taki slaby i ze Levadia gra na poziomie sredniaka polskiej ligi to zarowna uwaza ze wisla jest druzyna ktora gra z roku na rok o spadek z ekstraklasy...
Wiekszosc z was nie pamieta ze rok temu jak przegralismy z Beitarem 1:2 to Skorza tez mial ta sama wymowke co i tym razem, przypominam: " druzyna jest przygotowana na cala runde a nie tylko na ten mecz, za tydzien motorycznie to bedzie lepiej wygladalo" !
Takie same slowa padly w zeszlym roku tez, tylko ze wtedy sie udalo Beitar przejsc a teraz gdzie stoimy

?I niech nie mowia ludzie ze pech ze tu 2 poprzeczki/slupki bla bla bo ludzie/kibice zastanowcie sie to elitarna druzyna Polski co ma stwarzac sytuacje i je wykorzystywac.
W niemczech w 7 lidze czy bundeslidze nie ma roznicy czy dwie poprzeczki 2 przestrzelone karne PRZEGRANY JEST PRZEGRANYM nie wazne jaki przebieg gry byl!!!
MY JESTESMY "WISLA KRAKOW" , klubem ktory ma 103 letnia tradycje, klub ktory powinnen w tym skladzie ktora jest na dzien dzisiejszy z taka Levadia ktora istnieje od paru lat wygrac z przynajmniej 5:1 w dwumeczu odpada z bilansem 1:2 to WSTYD,AMATORSTWO,HANBA !!!
Pamietam ze w turcji kiedys Galatasaray przegral na wyjedzie z duza gorzej notowanym przeciwnikiem, i na lotnisku w istanbule czekalo na pilkarzy "Pieklo" a nie spiewy Wiselko zawsze z wami .. bla bla bla
W belgradzie kibice czerwonej gwiazdy "Delije" po takiej porazce osobiscie kazdego z pilkarzy na trainingu by wyciagali z boiksa i "przycisli" na plocie !!!!
Rozumie ze kibic wisly stoi za klubem nawet w zlych czasach ja tez dalej bede na dobre i na zle, ale illez mozna valerenga nawet okay liga norwedzka jest wyzej notowana ale tiblisi i levadia

Trzeba w koncu pilkarza dac nauczke i tyle !!!!
Ja popieram tych co mysla dzisiaj tak jak ja i "przycisli" by kazdego pilkarza/trainera do plotu, a ci ktorzy dalej przyjmuja przeprosiny itd. niech ida kibicowac cracovii !!!