http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/przepraszamy/
Jeśli chodzi o Arka to (z tego co przeczytałam), jemu ewentualnie można wybaczyć. Ale całej drużynie? Że niby się "piłkarze czują jak kibice" ?!

nie wiem czy z tych słów się mam śmiac czy płakać... Oni tak na prawdę mają to gdzieś! Swoje dostaną, a to, że nie zagrają nigdy w Liverpoolu czy Barcelonie- to pewne było gdy w wieku nastu lat weekendami chodzili z kolegami nie na boisko, jak powszechnie wiadomo, lecz na imrezki i %.
Wybaczyć? Może za kilka[naście/dziesiąt/setek] dni się uda. Lecz zapomnieć - nigdy! Jak pisałam gdzieś wcześniej, tą kasę za lipiec i sierpień co im się z kontraktów należy, powinni oddać kibicom (SKWK), gdyż w tym czasie powinni raczyć nas emocjami w europejskich pucharach (początek lipca- mieli się przygotowywać, jak widać, coś poszło nie tak...).
Mam pytanie do kibiców, ktorzy byli w Talinie: czy te nasze piłkarzyny dały wam koszulki? (na zdjęciach widzialam, że tam kilku schodziło bez, ale może w gaciach je mieli?) Bo mogliby chociaż w ten sposób zrekompensować [przynajmniej części] 0,00001% tego wstydu itd...
Porażka w tym dwumeczu to jest owy ARMAGEDON.