Wyświetl pojedynczy post
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 14:33
lucekj napisał(a):Wyświetl post
Kiedy sie wreszcie nauszczysz ze takie cos:

Mariusz Pawełek
Cytat:
Dla mnie prawdziwi kibice są na sektorze D.
SZACUNEK!

to granie pod publiczke aby nei byc besztanym,

czuperowcom odbila sodow, Pawelek neich sie wezmei za trenowanie a nie chodzenie po kosmetyczkach, solariach i fryzjerach, to sa pilkarze czy siatkarki?

a Pawelek byl dla mnie stracony od dawna kiedy pokazal palec niektorym z Was za to ze ktos mial bezczelnosc skrytykowac na glos jego klopsy!

Zeby nie zostal zjedzony musial cos pwoeidziec aby naiwniacy nosili go na rekach i dawali sobie podpisy z jego wypowiedziami...
Aniołku, Mariusza znam praktycznie odkąd mieszka w Krakowie, także jeśli mógłbym Cię prosić, skończ pier***ić głupoty.
Widziałeś go u kosmetyczki, na solarium czy może w kasynie? Nie widziałeś? To po cholerę się wymądrzasz?
To, że posiada pewne(oczywiście ograniczone) umiejętności, które zdaniem jednych są, a innych - nie są wystarczające na Wisłę to kwestia do dyskusji, jednak nie pozwolę Ci i Tobie podobnym na to, abyście zarzucali komuś coś, co absolutnie nie jest prawdą.
A o "kibicach" i ich gwizdach już kiedyś pisałem, stąd ten podpis. Pomyśl sobie, czy cwaniaczki wyskoczyłyby do Mariusza pojedynczo i patrząc mu w twarz mieliby odwagę powiedzieć to, co chcieli wyrazić przez gwizdy. Odpowiem Ci - nie.
Przemyśl to wszystko, najlepiej się prześpij.
Przemyśl to.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!