Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 12:25
Mamy prawo i wymagamy. Dla mnie zgarali dobry mecz wczoraj bo ze skrotow widac ze dominowali i znowu brakło niewiele. Tylko zrozum ze jak ktos nazywa Brozka osłem Pawełka kutasem itd a nazywa sie kibicem Wisły to pozniej wchodzi na forum taki Legionista i smieje sie z nas, bo taki oto kibic nazywa piłkarzy swojego klubu kutasami. A poza tym nie wiem po co ta krytyka na forum tutaj, mowie kazdy wie ze jest zle ale po **** to rozkopywac i tylko płakac płakac i płakac.

Jestescie kibicami sukcesu bo jak jest sukces to jestescie super Wislakami 100% a jak porazka to wyzywacie własny klub.
Po drugie wymagacie od druzyny Bog wie czego a jechac 80 km do Sosnowca jakos nie mozecie. Załoze sie ze czesc ktora tak placze na meczu w Sosnowcu nie była bo sie dupy nie chciało ruszyc.
Po rzecie odkryłem pewna zaleznosc. Wiele osob o randze Junior Member narzeka czyli na forum udzielacie sie od swieta ale jak jest porazka Wisły to musicie sie zalogowac i wylewac tutaj swoje zale, dziwne!

A czy ja mowie ze jest fajnie? Ja mowie ze zjebalismy sprawe ale po co zaraz sie wypłakiwac na forum? Wisła jest stworzona do wiekszych celow, a wiesz co to jest sport? Tu sie remisuje wygrywa i przegrywa i nie ma ****a takiej druzyny ktora kazdy mecz wygra, nawet z wiele lepszym skladem mozna przegrac z cieniasami tak jak to z nami przegrywało Schalke, Parma, Barca itd Mowie wam wam sie w dupach poprzewracało i byscie chcieli zeby Wisła ciagle wygrywała a chyba nie wiecie ze takie cos jest niemozliwe. I prawda jest taka ze Polska piłka w starciu z europejska sie nadaje na smietnik. Nie stac nas na sukcesy, mamy kluby z małymi budzecikami, pilkarze zarabiaja grosze, mamy stadioniki do niczego, mamy pojebany PZPN, nie wiemy w jakim skladzie rusyz liga za kilka dni i niby poslkie kluby maja walczyc na rowni z tymi europejskimi sredniakami?! Jak nasz cały kraj jest niepoukladany a chcemy zeby w sporcie odnosic **** wie jakie sukcesy
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 23.07.2009 o godz. 12:32.