|
załamka jest dość konkretna, mimo to uważam że Skorża powinien zostać.
Jesli chodzi o pilkarzy to przede wszystkim bramkarz do wymiany. nie winie go za przegrany dwumecz ale wiem jak wyglada gra i pewnosc siebie gdy ' z tylu' jest gosc z jajami ktory porafi nieraz wygrac mecz.Calkiem inaczej wyglada wtedy gra w bloku def.
obrona... wczoraj zdaje sie zagrala na zero, za faul w okolicy 25 metra i w konsekwencji za ekwilibrystyczna bramke nie mozna chyba jej winic.
pomoc... nie wiem czemu, ale nie przekonuje mnie Diaz. Uważam że gdyby Jirsak (ktory ma potencjal) dostal tyle szans co diaz w zeszlym sezonie, to mielibysmy najlepszego pomocnika w lidze. A tak, trudno go winic za brak skutecznosci, skoro szanse dostaje tylko na mecze w eliminacjach (podobnie bylo w tamtym sezonie)
poza tym. W srodku dla rownowagi sil powinien byc sobol, ale o jego miesjce jakos jkestem spokojny.
atak... cwielong - moim zdaniem ma jedna z najwazniejszych cech u napastnika (potrrafi stworzyc sobie sytuacje, znalezc sie w polu karnym) Brakuje mi tlyko tego, co poiwnno cechowac mlodego napastnika - odrobiny szlenstwa. Gdyby w 90% sytuacji nie przyjmowal, tylko probowal strzelać z pierwszej, czy to glową, czy po prostu z woleja, mysle ze bylby z niego olbrzymi pozytek. Wczoraj tez mial okazje ku temu by wlasnie miast przyjmowac, strzelac z fantazja niczym Maciek zurawski ktory tez potrafil sie odnalezc i cechowala go fantazja a niekoniecznie zimna kalkulacja...
podsumowując - zmiany sa oczywiscie potrzebne, ale zachowajmy pewna doze racjonalnej mysli...
|