Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 09:05
mar07 napisał(a):Wyświetl post
Zobacz sobie CV Skorży,a Smudy,który miał sukcesy tak samo Kasperczak,już widze wszyscy zapomnieli jak graliśmy za Kasperczaka,jakie sukcesy mieliśmy skład również dobry,ale też trzeba umieć taki zespół wytrenować,śmieszą mnie wypowiedzi eee Skorża z takim składem jak miał Kasperczak zdobył by Ligę Mistrzów,bo niewiadomo jak by było,ale nie przecież Wy wiecie lepiej bo mieliście wizje jak by było jak by Skorża był w 2003 roku.

P.S: Ale po co zmiany? Przecież na pewno nasi piłkarze powiedzą,że to kolejny wypadek przy pracy,że starali się,ale nie wyszło...
Czlowieku zobaczile lat ma Skorza a ile Smuda czy Kasperczk.
Skorza to jest trener mlodego pokolenia z inna myla trenerska i jeszcze wszystko przed nim, sukcesy bedzie mial tego jestem pewien jak nie z Wisla to z innym klubami.

Zreszta juz ma dwa mistrzostwa z rzedu a tym za wielu w naszej slabej bo slabej lidze wielu pochwalic sie nie moze

Smuda i Kaspreczak pokazali klase w poprzednim sezonie ten pierwszy przegral wygrany sezon a ten drugi wyslal Gornik do I ligi.

Owszem ja bym widzial Smude w Wisle ale jako dyrektora sportoweo bo fakt faktem o tym ma pojecie. Mieszka w Krakowie dac dobre wynagrodzenie i mysle ze by sie zgodzil
,