|
Witam! Kibicem Wisły jestem od 9 lat, nigdy nie uczestniczyłem w dyskusjach na forum, jednak to co się wczoraj stało doprowadziło do tego,że tutaj jestem.
Śmieszą mnie porównania Skorży do Ser Alexa Fergusona,że Szkot tez nic długo nie wygrywał.Ludzie opamiętajcie się! Skorża to nie jest Ferguson i nigdy nim nie będzie! Nasz trener jest odpowiedzialny za tą porażkę! Musi pożegnać się z Wisłą innej opcji nie widzę! Jakoś nikt nie bronił KASPERCZAKA jak odpadli. Dalej dlaczego nie żal mi Skorży? Bo on po prostu nie ma jaj, jak dostał obietnice na transfery rok temu i nie było trzeba było się postawić coś powiedzieć,a nie siedzieć jak mysz pod miotłą i mówić ''Ok Panie Bogusławie,bez transferów też sobie dam rady'' teraz ma tego skutki. Kolejna rzecz jego taktyka przypomina mi kopanie za czasów Petrescu, jak można grać długimi piłkami na Brożka,który nie walczy,ciągle macha rękami...Przepraszam to ten Brożek chciał grać w Fulham? On by tam 10 minut pograł i więcej by nie pograł,prawda taka,że Brożek to Brożek ,a nie Żurawski czy Frankowski, on niestety nigdy nie osiągnie takie poziomu.Przykre,ale prawdziwe.Wątpicie w piłkarzy w zagazowanie..? Od tego do cholery jest trener on za to bierze pieniądze by ich zmotywować odpowiednio,prawda taka,że Skorża jest dypolomatą i mówi to co chcemy uslyszeć, a nie to co jest prawdą. Porażka 100-lecia za to musi zapłacić Skorża.Dziękuje mu za 2 mistrzostwa, pierwsze zasłużone,drugie tylko dzięki słabszej grze Lecha i Legii,jeśli Maciek ma honor poda się do dymisji. Odnośnie kibiców mam nadzieje,że nikt nie wpadnie na głupi pomysł zaśpiewania piosenki Czy wygrywasz czy nie.... Każdy z nas kocha ten Klub tak samo,niektórzy więcej, inni mniej,ale stało się i to dużo, nasze pseudogwiazdy muszą zrozumieć,że tu chodzi o honor klubu! Mam również,nadzieje,że nikt z Skwk nie wywiesi transperentu o tym,aby Skorża został ! Bo większość kibiców jest za tym aby,odszedł jak wywieszą to wypowiedzą się w imieniu paru osób w swoim kręgu a to będzie chore! A pózniej jest zdziwinie dlaczego nikt nie chce do Skwk....
Papapa trenerze
|