Proud napisał(a):

człowieku, tylko zobacz gdzie teraz jest Dan i z jakim zespolem, a gdzie my...
Jestem pewien że gdyby za dana Brożek miał taka skuteczność jak za Maćka to Dan trenowałby do dziś. A to że Brożek z metra nie trafial tak jak wczoraj to juz nie Petrescu wina.
Wszyscy narzekali na Dana, ze za Niego gra wyglądała na graniu długiej piłki do napastnikow, a jak my graliśmy w Sosnowcu teraz? nie długą piłką?
Jestem pewny że gdyby Petrescu został do dziś, to kondycyjnie zabiegalibyśmy tą całą Levadie i całą naszą mierną lige...bo to byl gość ktory wymagał pracy, pracy i jeszcze raz pracy a nie opier****** się na treningach. A niestety nasi piłkarze(co tyczy się całej ligi) zbyt pracowici nie są...dlatego narzekali na Dana.
|
Tu masz panie absolutną rację, gdyby nie zwalniano trenera po 3 remisach, gdzie ten wielki Brożek w każdym jednym meczu miał przynajmniej 3 sam na sam to dziś by coś z tego było. Nie było dla tej kaciały żadnego zmiennika. Nie mówcie, że to nie wina piłkarzy, bo dla mnie to patałachy, że nie potrafią wykorzystać takiej szansy jaka była w tym roku na awans do tej upragnionej LM. Sam gdybym potrenował w profesjonalny sposób może z pięć lat to przypuszczam, że nie byłbym gorszy od tej zgrai ''piłkarzy''.
P.S. Nie próbujcie klepać po plecach tych gości, oni na to dzisiaj nie zasługują.