|
Ja również w 100% popieram trenera Skorżę. Jeżeli sam odejdzie to jeszcze jakoś łatwiej łatwiej to przełknę, a nawet jeszcze bardziej będę go szanował jako człowieka i trenera, ale mam jeszcze trochę nadziei, że może jednak Pan Cupiał jak trochę ochłonie po meczu to zrozumie, że zwolnienie trenera nic nie pomoże (a moim zdaniem zaszkodzi). Oby tak się stało i Pan Maciej został w klubie.
Zwolnienie TAKIEGO trenera (jak na polskie warunki) to strzał w kolano i Wisełka może się z tego (tfu tfu tfu) długo nie otrząsnąć. Wtedy znowu zaczęłoby się zatrudnianie trenerów typu Okuka czy Engel i my nie możemy do tego dopuścić. Mam nadzieje że Cupiał w dalszym ciągu pamięta jak trudno było mu zatrudnić dobrego trenera po odejściu Kasperczaka.
Swoją drogą uważam Macieja Skorżę za trenera lepszego zarówno od Henryka Kasperczaka jak i Franciszka Smudy.
Z pustego i Salomon nie naleje a Maciek Skorża "nalał" i zdobył 2 razy mistrza z jedną z najsłabszych (kadrowo) w ostatnich latach (nie oszukujmy się że tak nie jest) drużyn Wisły. Zamiast zwalniać trenera pożegnałbym się z niektórymi "gwiazdami" zespołu.
Jeszcze raz całkowite poparcie dla trenera Skorży.
TRENERZE JESTEŚMY Z TOBĄ !!!
|