Wyświetl pojedynczy post
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 00:10
Po wczorajszym meczu mam w głowie taki sam mętlik jak Wy. Zupełnie nie wiem, jak powinien zachować się Cupiał. Czy powinien zdymisjonować Skorżę, czy może jednak nie?
Z jednej strony - czy jest sens podejmować pochopne decyzje i zwalniać trenera po pierwszym niepowodzeniu!? Z drugiej jednak strony ktoś powinien ponieść konsekwencje za dzisiejszy blamaż! Czy będzie to trener, czy może zawodnicy!?
Zwolnienie Skorży będzie miało jedynie sens wtedy, kiedy znaleźlibyśmy godnego zastępcę. Czy Smuda jest tą osobą!? Osobiście myślę, że nie. Jedynym wyjściem może być trener zagraniczny...

Były już trener Celticu - Gordon Strachan zaliczył równie wstydliwą, jeśli nawet nie bardziej porażkę z Artmedią Bratysława. Po kompromitacji nie został zwolniony. Pozwolono mu dalej pracować. Za zaufanie odwdzięczył się w kolejnych sezonach m.in. zdobywając 3-krotnie Mistrzostwo Szkocji oraz osiągając sukcesy na arenie międzynarodowej. Myślę, że powinniśmy wziąć przykład ze Szkotów i dać jeszcze jedną szansę naszemu trenerowi!

Cytat:
Z innym trenerem pewnie i Ćwieląg zacząłby strzelać.
Co z Ciebie za kibic, skoro nawet nie wiesz jak nazywa się piłkarz drużyny, której rzekomo jesteś kibicem?
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 23.07.2009 o godz. 00:49.