Wyświetl pojedynczy post
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2009, 23:44
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
uhahah to jak Ty rozumiesz słowo ambicja? Co mieli zrobic wiecej w tym meczu wczorajszym? Akcje mieli, w tym ejdnominutowym skrocie ktory krazy po necie jest kilka ladnych akcji Wisły ktore neistety nie zakonczyły sie niepowodzeniem i 2 akcje Levadii w tym gol. Ja twierdze ze odpadlismy z powodu pecha. Tu 2 słupki w Sosnowcu 2 poprzeczki, mimo ze nie gralismy jakos super to mielismy pecha ze pilka nie chciała wtoczyc sie do bramki. Ale nie pie... ze wczoraj chłopaki nie walczyli!!
jak to co mieli więcej zrobić? mieli ****a strzelić bramkę! co jak widać przerosło umiejętności panów kopaczy...
tak tak, jak zwykle mieliśmy pecha, fazy księżyca i układ gwiazd nam nie sprzyjał, co za jebany kurewski niefart...

chwilowo mam dość wszystkiego, cały ten .......ony futbol... tylko siwych włosów mi przybywa...
wiem że za kilka dni mi przejdzie, bo to jest jak narkotyk, silniejsze ode mnie, i będę zapieprzał na Wisłę choćby nie wiem co

ale na dziś... ****a nie mam sił, .......ę to, nie chcę o niczym słyszeć
zawiodłem się dziś tak bardzo, jakby ktoś .......nął mi kijem w głowę, kurewsko mocno i kilkanaście razy
the future's uncertain
and the end is always near