Wisełko moja ukochana , powiedz czego jeszcze potrzebujesz żeby wreszcie awansować do pucharów ? Samolot rywali mamy zestrzelić ?

Ale oni dwa dni autokarem się tłukli żeby( pechowo ich zdaniem) z mistrzem Polski zremisować. Oni -z ligi półamatorskiej. Oni- klubik w swoim mieście i kraju raczej marginalizowany przez media i kibiców. To kim my dziś jesteśmy dzięki tej haniebnej wtopie
Znowu wszyscy "życzliwi" będą sobie Wisełką i jej kibicami gęby wycierać.

Wiem , spoko , opowiecie że pech , że "to nie tak miało być " , ale my to już znamy , trafił się nam kibicowski "cud" w postaci B.Cupiała i jego kasy. Wy piłkarze , podobno

zawodowcy obracacie wszystko w GÓWNO. Regularnie i systematycznie.
Duże pieniądze kasujecie , a domagacie się często jeszcze większych , za kilkanaście meczów w sezonie z drużynami pokroju swojego dzisiejszego pogromcy. Jesteście pewni swojej wartości ? Kibice zaczynają tracić w Was wiarę. Ciężkiej próbie nas poddajecie. Jak Hioba......
Skorża? Pewnie da głowę , bo to u nas reguła. Bednarz też . Da to coś ?Znowu będzie bezkrólewie i chaos , a do Klubu przybiegną hieny i karierowicze ?
Owszem , Kazimiereskiego jednak bym pogonił w.
Pawełek ? On nam meczu nie wygra. Setny raz napiszę że to chłop poczciwy , charakterny i ambitny ale na Wisełkę ZA CIEŃKI. Amen. Brożka powinno już nie być ale jakoś się na niego zachodnie kluby z milionami nie rzucają. Why ?
Pepe w ataku miał nas zbawić ? Ktoś w to wierzył ?
Liga polska 77 za Jemenem , dziś okazało się to PRAWDĄ , ale czy to coś nowego ?
Ps. Ja też jestem wiernym kibicem ale na prwwdę nie piszcie: czy "wygrywasz czy nie " , i "nic się nie stało" i wierności bo to nie miejsce i nie czas tylko dziecinada . Nioe zazdroszcze B.Cupiałowi bo nie wiem co bym zrobił na jego miejscu...
Przedstawiłem swój punkt widzenia , może się nie podobac ale sorry , strasznie dziś zagotowałem.