A ja co do tych złych wpisow mam przemyslenia. Powiem tak, jak kazdy kibic Wisły czuje teraz ogromny smutek i rozzalenie, owszem piłkarzom, trenerom, Cupiałowi naleza sie słowa krytyki ale jesli juz to krytyki konstruktywnej. Moje zdanie (ciekawe jak Wy myslicie) jest takie ze na forum kibiców Wisły nie powinno sie w momencie dotkliwej porazki kopac swojego ukochanego klubu i tu pytanie, czy moznaby cos zrobic z tymi "kibicami" ktorzy mozna powiedziec wyżywaja sie na Wisle na JEJ forum?! To nie jest dla mnie normalne, to tak jakby przyszedł ktos do mojego domu i mi naublizał. Czy ktos zyczyłby sobie takiej sytuacji? Traktuje to forum jak cos wiecej niz tylko miejsce słuzace do wymiany pogladow na temat Wisły. To forum jest dla mnie czescia Wisły i nie podoba mi sie jak osoby mieniace sie kibicami na jej forum, w jej domu ublizaja klubowi. Rozumiem ze mozna byc rozgoryczonym ale wylewac swoje zale mozna na inne sposoby niz wchodzenie na forum Wisły i ublizanie jej!
Tutaj przykłady takich postow:
brylant17
Cytat:
|
"Brożek może jechać do Fulham niech grzeje ławe król od siedmiu bolesci strzelców.Polska Liga jest słaba i dlatego jest taki dobry.Mario DZIĘKUJEMY!!!"
|
No prosze, Paweł był Krolem jeszcze miesiac temu a teraz chłopak chciałby Go zrownac z gownem, jakze ironicznie podziekował Mariuszowi Pawełkowi za gre. Czy to jest normalne ze jak idzie dobze i mamy majstra to wszyscy chwala Wisłe pod nibiosa a jak jest zle to sie jedzie po tych samych piłkarzach z ktorych niedawno robiono Bogów? Czy chcemy na forum kibicow Wisły czytac takie posty ktore obrazaja nasz klub, posty kibicow sukcesu? Czy chcemy aby to forum nalezało do kibicow sukcesu? Czy chcemy zeby Wisła poprzez forum była kojarzona przez inne kluby jako kibice sukcesu, bo gdziez indziej jak nie w sieci w dobie internetu kształtuje sie zdanie na temat kibicow? To forum to wizytowka kibocow Wisły, pozwalajac na pisanie takich postow przez kibicow sukcesu zezwalamy na to zeby inni kibice własnie kojarzyli nas tak- jako kibicow sukcesu
Wujor
Junior Member
Cytat:
|
"transfery - niech lepiej nikt nie pisze że to wina braku tzw "transferów" , z tymi patałachami to juniorzy powinni wygrać. Kompromitacja jakiej inne polskie kluby nie dokonały..."
|
Oczywiscie jak zawsze wiele do powiedzenia maja "Junior Member" czyli osoby ktore na forum sie mało udzielaja (bo z tego co wiem to raga podnosi sie po zdobyciu odpowiedniej ilosci postow) ale kiedy przychodzi porazka to oczywiscie na forum sie zaloguja i dorzucaja swoje trzy grosze, dziwne
WLD-SZRW
Junior Member
Cytat:
"Ci co oddali by serce Wiśle , nie byli wstanie nawet wyjsc do prawdziwej walki ...
gdzie ta sila? ambicja
Sama ambicja mozna wygrac mecz..
nie mowiac o umiejetnosciach"
|
Jakie obiektywne zdanie. Nie widzac meczu wie juz ze zagralismy bez ambicji chociaz patrzac na statystyki własnie nasuwa sie odmienne stwierdzenie.
lekers
Junior Member
Cytat:
"Dramat!!!
Chciałoby się powiedzieć chytry dwa razy traci, ale patrząc na zarobki piłkarzy Levadii ciężko nazwać Cupiała chytrym. Płaci 'frajerom' dużo większą kasę niż klub w Talinie. Jak na tym wychodzi sami dobrze wiemy. Z biznesowego punktu widzenia poniósł ogromną porażke i to w czasie kiedy prosperity jego firmy pikuje w dół-może już nie wybaczyć Wisełce kolejnego ciosu. Tylko kto kupi od niego tych 'grajków'?"
|
Ja nie chce zeby nazywano piłkarzy Wisły frajerami, nawet jesli to sie wezmie w cudzysłowie. Teraz wchodzi na forum jakis Legionista czy Lechita i sie smieje ze kibice Wisły jada na swoich od frajerow. Ok Legionisci i Lechici tez nie byli gorsi ale po ppierwsze oni teraz sie smieja z tego ze "kibic" Wisły jedzie po niej od frajerow a tego co Lechici pisali w tamtym sezonie to teraz nie pamietaja. A po drugie czy Wy, prawdziwi kibice sie nie smialiscie jak Legionisci swoich wyzywali od frajerow, szmaciarzy itp w koncowce tamtego sezonu na forum? Pamietam jak tak pisali i to było własnie załosne jak jechali po swoich. Czy u nas musi byc tak samo? :O
sharkey
Senior Member
O prosze jakie ladne podsumowanie, osioł, osioł, 2 osły i kutas. Bardzo miło to sie czyta. Juz 2h po meczu a nadal niektorzy jeszcze nie potrafia dojsc do siebie i nie ublizac Wislakom na ich forum. Powtarzam po raz kolejny, krytyka ok, ale konstruktywna, jesli chcesz sobie kutasami porzucac to moze wybierz inne miejsce niz forum kibicow Wisły Kraków?
Marcin(L)
Senior Member
Cytat:
"Nie chce się nad Wami pastwić bo to robią ciule
Mam tylko taką refleksję:
Platini zreformował kwalifikacje tak, żeby było łatwiej. Jak zobaczyłem potncjalnych rywali Wisły to sobie pomyslałem, że nareszcie wejdziecie, zgarniecie ostry hjs i zostawicie nas i Lecha daleko z tyłu.
A tu jednak nie, myliłem się, najlepsza drużyna w Polsce odpada w pierwszym podejściu
Mamy w Polsce Panowie LIGĘ KELNERÓW i trzeba się z tym pogodzić, szkoda tylko, że ci kelnerzy udają wielkie gwiazdy i zarabiają po 250 tys. ojro rocznie a media budują otoczkę wokół "ekstra"klasy, na którą my jelenie dajemy się nabrać"
|
A tutaj dla odmiany post kibica Legii ktory potrafi wejsc na nasze forum i napisac cos madrego i sie nie smieje z nas, to Legionista nam sie w oczy nie smieje, nie wyzywa Wisły a Nasi kibice jada po Wisle

!! Jeszcze warta podkreslenia jego mysl: "Nie chce się nad Wami pastwić bo to robią ciule" czyli tak jak pisałem wczesniej, ten kto ubliza swojemu klubowi na jego foru m jest zalosny, jak widac nie tylko w moich oczach ale i tego kolegi. I napewno on czyta te posty "kibicow" Wisły i sie smieje jak to swoich wyzywa sie od kutasow i frajerow
T-omek
Member
Cytat:
"Ale wstyd, Wisła siegneła dna absolutnego. Proponuje złożyć wniosek o rozwiązanie druzyny seniorów, żeby wiecej taka żenada się nie powtórzyła.
Możecie mnie zwyzywac od najgorszych ale dzisiejszy dzien na zawsze okryje hańbą piłkarską Polskę."
|
No i czy on napisął cos madrego? Klub ktory spieprzył dwumecz w Europejskich Pucharach osiagnał dna. Zdobywanie mistrza Polski to jest dno? Zwykły malkonent ktory lubi narzekac na wsyztsko w koło!!
To taka moja odezwa zebysmy nie zrobili z tego forum forum dla dizeci neo i kibicow sukcesu ktorzy swojego klubu nie szanuja. Prosze moderatorow zeby zajeli sie ta sprawa i napisali swoje zdanie na ten temat, czy tacy kibice powinni sie udzielac na forum