Eustachy napisał(a):

No ja nie wiem, czy to do konca tylko takie pierdu pierdu. Niemal zawsze w przypadku wpadki w pucharach, Bogus wywalal trenerow. I zeby nie bylo, ze staje w obronie wiarygodnosci oraz rzetelnosci wyborczej i innych, tylko takie po prostu sa fakty. Tak bylo z Kasperczakiem po Tbilisi, z Engelem po Vitorii, czy z Petrescu po pierwszym meczu z Iraklisem. Mozna jedynie niesmialo domniemywac, ze cos sie od tamtej pory zmienilo, ze Skorza ma u Bossa silniejsza pozycje, ale fakt ze za Cupiala Wisla jeszcze nigdy nie odpadla z pucharow po pierwszym dwumeczu, wg mnie nie pozwala przejsc obok tych wszystkich prasowych spekulacji zupelnie obojetnie.
Mam jednak ogromna nadzieje, ze 2:1 dla Wisly w Tallinie, rozwieje wszelkie watpliwosci !
|
No właśnie, szczególnie że myślę że Skorza nie ma jakiś wielkich notowań u Cupiała ,m.in przez to a właściwie to tylko przez to, że drużyna nie gra zbyt widowiskowo.Stąd też u Cupiała nadal dobre notowania ma Smuda.
Dla tego ja bym się nie zdziwił gdyby gazetowy scenariusz się sprawdził.
No ale sami gracze i trener napytali sobie tej biedy - skład na te mecze na pewno jest porażką, tyle że na Levadie to on powinien wystarczyć - szczególnie że 1 mecz zawalili najbardziej Ci co grają ze sobą już kawał czasu.Stracić gola najlepszym się zdarza ale nie strzelić przez 92 i pół minuty , to już obciąża tylko i wyłącznie konto pomocników i napastnika.