Marszałek napisał(a):

Dajcie spokój. Wymyślą coś napiszą a Wy w to ciemno wierzycie. Wyborcza i wszytko jasne. Ale i tak nieźle, bo mogli napisać stałą formułkę, jak się dowiedzieliśmy od osoby blisko związanej z Cupiałem a chcącej zachować anonimowość . Pierdu pierdu do sufitu.
|
No ja nie wiem, czy to do konca tylko takie pierdu pierdu. Niemal zawsze w przypadku wpadki w pucharach, Bogus wywalal trenerow. I zeby nie bylo, ze staje w obronie wiarygodnosci oraz rzetelnosci wyborczej i innych, tylko takie po prostu sa fakty. Tak bylo z Kasperczakiem po Tbilisi, z Engelem po Vitorii, czy z Petrescu po pierwszym meczu z Iraklisem. Mozna jedynie niesmialo domniemywac, ze cos sie od tamtej pory zmienilo, ze Skorza ma u Bossa silniejsza pozycje, ale fakt ze za Cupiala Wisla jeszcze nigdy nie odpadla z pucharow po pierwszym dwumeczu, wg mnie nie pozwala przejsc obok tych wszystkich prasowych spekulacji zupelnie obojetnie.
Nie mozna tez wykluczac, ze w przypadku odpadniecia z Levadia, Skorza jako czlowiek honorowy sam poda sie do dymisji, a co z takim fantem zrobilaby "gora", jak podejrzewam byloby kwestia minut, najdalej godzin od momentu zaistnienia sytuacji.
Mam jednak ogromna nadzieje, ze 2:1 dla Wisly w Tallinie, rozwieje wszelkie watpliwosci !