|
Szkoda nerwów. Ja od 3 lat przestaje w ogóle interesować się tym co piszą Fakty, SE, Wybiórcza. Z gazet to jedynie Gazeta Krakowska ma jakieś w miarę rzetelne informacje. Co do reszty dziennikarzy z tych dzienników to pewnie nie wiedzą gdzie jest ul. Reymana w Krakowie, a co dopiero mówić o sytuacji wewnątrz klubu. Mówią, że Cupiał przestanie finansować klub, a ja wiem, że on przestał kilka lat temu i to Wisła jako pierwszy klub w Polsce był(jest) samowystarczalny i dlatego mamy takie małe środki na transfery, bo Cupiał na Wisłę nic nie daje od niewypałów Kasperczaka. Środki, które ma obecnie zdobyła ona sama od C+ czy sponsorów[Era, Tyskie]. Ja bym podchodził do tego spokojnie, bowiem gdy powstanie nowy stadion to będą i pieniądze na trasfery, bo przy dobrej grze więcej ludzi będzie odwiedzało nasz stadion i nawet gdyby na każdym meczu u nas było po 20-22 tys a na hitach komplet to i tak szybko kasa z trasferów się zwórci, bo i sponsorzy więcej zapłacą.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|