Uran235 napisał(a):

To dam Wam powód do ekscytacji. Szukałem info o Alvarezie( konkretnie z kim debiutował- okazało się że w towarzyskim meczu z RPA 12.09.2007, ale nie to jest ważne) i trafiłem na stronkę jego agencji menadżerskiej, a tam na taki oto link:
http://www.smartfoot.eu/flash_stream...blo/index.html( wchodząc przez stronę agencji wyświetli się w przyciętym okienku, jeżeli komuś przeszkadza tło)
Po kliknięciu na miniaturki u dołu mamy do obejrzenia dwie całkiem spore kompilacje wyczynów Urugwajczyka. Muszę przyznać, że chłop zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie zarówno w ofensywie jak i defensywie( szczególnie występy w barwach Nacionalu mnie porwały), choć trzeba wziąć poprawkę na to, że materiał pochodzi ze strony jego menadżerów. Najbardziej podoba mi się, że chłop ma chęć biegania, jeśli nie zawiedzie piłkarsko to może stać się motorem napędowym na prawym skrzydle. Ach rozmarzyłem się, dwa w pełni funkcjonujące skrzydła, jakby było pięknie, nikt by nam w lidze nie podskoczył.
Aha, żeby moja kreacja nie obróciła się przeciw ludzkości - na stronie agencji są też inni piłkarze, ale proszę, nie piszcie o nich w tym temacie.
|
prawostronny Brożek, skrzydła będą chodzić