Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2009, 23:29
Tydzien temu kazdy sie cieszył i dziekował Polsatowi jak sie okazało ze zrobia relacje z Sosnowca. Niestety zle zrobilismy bo widac ze ta stacja jest ch.. warta i w dupie ma kibicow. Jak sie okazało prawa Wisła oddała za darmo wiec nie było co Polsatowi dziekowac bo jakby Wisła za darmo nie oddała praw to by dalej Polsat na nas lał ;/
Duzo mowilismy na forach ze takie jest zainteresowanie meczem Mistrza Polski, niestety jak sie okazuje na nasza niekorzysc mysle ze to zainteresowanie jest bardzo małe skoro teraz Polsat nie połaszczy sie zeby dac te 300 tys za wyemitowanie meczu. Jednak okazuje sie w praktyce ze bardziej opłaci sie puscic powtorke serialu niz włozyc 300 tys zł za mecz i pewnie nawet na 0 by nie wyszli. Szkoda. Mimo wszystko ja uwazam ze Polsat powinien ta transmisje sam przeprowadzic, dostał prawa do pokazania meczu pierwszego za darmo wiec teraz mogliby troche grosza sypnac i mecz pokazac. Oglnie to latwo gadac trudniej działac. Wiele razy np w Cafe Football tam Panowie Borek i Kołton rzucali pomysłami zeby kluby zamieszane w korupcje dały po 1-2 mln zł na skzolenie młodziezy, wtedy wprowadizlibysmy abolice i w ten sposob te ich grzeszki by sie wurownały. Wiele jest nagonki na PZPN, wytykania im błedow tylko jak przychodzi co do czego to stacja ktora powinna promowac sport ma go w dupie jesli nie moga wyjsc z tego na mega plus. Ja wiem ze o tych relacjach Borki i Kołtonie nie decyduja ale dałem tylko taki przykład ze na antenie Cyfrowego Polsatu tak sie chce sport propagowac, tak sie innym wytyka błedy a sama stacja gardzi kibicami.
Ja najbardziej załuzje z tego jutrzejszego a własciwie to juz dizsiejszego meczu ze nie usłyszymy ( :(( ) "Gramy u Siebie", bo to własnie okrzyki kibicow tworza otoczke pod mecz a tu dupa bedzie trzeba czytac, i zeby chociaz to było pewne ze sobie poczytamy ten mecz (jak ładnie to brzmi ) ale tu druga sprawa ze zapewne serwery siada i bedzie lipa. Mam tylko nadzieje ze juz od 3 rundy LE i daj Boze LM z udziałem Wisły chetni na transmisje meczow sie znajda i to bedzie koniec cyrkow z transmisjami na ten rok!

Cytat:
Coś mi pachnie że dzisiaj koło południa Polsat poda informacje o transmisji meczu...
A to jest nastepny paradoks. Jelsi sie by dogadali z ta Estonska TV ze mecz pkaza to info dostaniemy pewnie z rana. Czyli jakies 10h przed meczem, czy to jest normalne? Wtedy mało osob by wiediząło o transmisji, nie zrobia reklamy ze dzis jest mecz, w ogole bez sensu podejscie stacji do tego jest. Niech tydzien wczesniej załatwia sprawe z transmisja a nie do ostatniej minuty beda negocjowac, łudzic kibicow i działac na swoja niekorzysc bo jak bedize transmisja to tak jak mowie nawet nei zdarza zareklamowac ze mecz puszcza. Moze niedługo bedzie tak ze bedizmey ogladlai tylko 2 połowy meczow bo sie dogadaja w przerwie w sprawie transmisja... hahahaha
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 21.07.2009 o godz. 23:33.
Odpowiedz cytując