qchar90 napisał(a):

Śmieszy mnie to najeżdżanie na Bednarza...
Szkoda, że ludzie nie potrafią docenić tego co ten człowiek zrobił...a zrobił wiele bo wspólnie ze Skorża zbudowali naprawdę fajną drużynę która zdobyła 2 razy mistrzostwo polski: Diaz, Marcelo, Kirm, Ćwielong świetni nie wiekowi zawodnicy na których możemy opierać skład przed długie lata.
Fakt moim zdaniem doszło do pomyłki w kwestii oceny umiejętności Łobodzinskiego ale jeśli chodzi o transfer Tomasa
w ocenie umiejetnosci nie doszło do pomyłki. Nie mógł tego przewidzieć że jego aklimatyzacja będzie przebiegać tak długo i że chłopka nie będzie potrafił odnaleść się w nowym otoczeniu.
Sami widzicie ile krzyczy się za zawodników w Polsce... cenny są wzięte z kosmosu, a namówienie dobrego zawodnika zagranicznego dla którego i tak pewnie Wisła będzie jedną z ostanich opcji jest bardzo trudne.
Transfer Kirm jednak pokazał nam, że można tego dokonać, kto wie czy gdyby wcześniej nie zaufali Bednarzowi takich Kirmow nie mielibyśmy więcej ? Nie za bardzo wiedziałem co miał na myśli Bednarz używając słów, że nasza polityka bazuje na OKAZJI ale teraz już wiem.
Wole mieć Bednarza, który stara się jak może niż Mielcarskiego który zobaczył jak ciężkim zawodem jest transferowanie dobrych zawodników do POLSKI i po prostu UCIEKŁ. Inaczej tego nie potrafię nazwać.