Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2009, 18:09
[quote=CzłowiekBC;765434]Gdzie pisałem o "info telefonicznym" - bo sobie nie przypominam...

Cytat:
Po drugie to chyba wypożyczyliśmy Alvareza a nie zakupiliśmy to raz, a dwa jego przyjście pilotował niejaki Junco nasz pseudo-scout, który wcześniej odkrył talent Jirsaka.
Jak by na to nie patrzec to jest wzmocnienie kadry

Cytat:
Manuel Junco - gość do tej pory współpracował z III ligowymi klubami w Hiszpanii, bardzo jestem ciekaw ile prowizji wziął od menadżera Alvareza za angaż swojego kienta do Wisły.
To sa Twoje insynuacje

Cytat:
Jestem sceptycznie nastawiony do tego ruchu transferowego ze strony naszych działaczy, żeby za moment nie mówili, że gość jest za słaby ale naszczęście mało za niego zapłaciliśmy jak było w przypadku Beto - już po okresie przygotowawczym został skreślony przez Bednarza.
Przeciez Tobie nigdy nic nie pasuje

Cytat:
Pożegnaliśmy solidnego, na nasze warunki bardzo dobrego Baszczyńskiego pozostawiając wolnego jak żółw Singlara i sprowadzając "kota w worku", którego nikt we Włoszech już nie chciał oglądać- podobnie jak w przypadku Jopa...
Chyba zapomniales ze Baszczu jest dosc powaznie kontuzjowany i nie wiadomo kiedy zacznie grac moze za pol roku moze wcale bo ktos tu na forum napisal ze jest informacja ze kolano jest w stanie tragicznym

Cytat:
Mam nadzieję, że jednak Urugwajczyk się sprawdzi jak nie to będziemy dalej szukać tak jak następców Frankowskiego, Żurawskiego, Uche, Kosowskiego etc...
Jakos sobie radzimy wiec tak nie dramatyzuj
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 21.07.2009 o godz. 18:33.
,
Odpowiedz cytując