[quote=CzłowiekBC;765434]Gdzie pisałem o "info telefonicznym" - bo sobie nie przypominam...
Cytat:
|
Po drugie to chyba wypożyczyliśmy Alvareza a nie zakupiliśmy to raz, a dwa jego przyjście pilotował niejaki Junco nasz pseudo-scout, który wcześniej odkrył talent Jirsaka.
|
Jak by na to nie patrzec to jest wzmocnienie kadry
Cytat:
|
Manuel Junco - gość do tej pory współpracował z III ligowymi klubami w Hiszpanii, bardzo jestem ciekaw ile prowizji wziął od menadżera Alvareza za angaż swojego kienta do Wisły.
|
To sa Twoje insynuacje
Cytat:
|
Jestem sceptycznie nastawiony do tego ruchu transferowego ze strony naszych działaczy, żeby za moment nie mówili, że gość jest za słaby ale naszczęście mało za niego zapłaciliśmy jak było w przypadku Beto - już po okresie przygotowawczym został skreślony przez Bednarza.
|
Przeciez Tobie nigdy nic nie pasuje
Cytat:
|
Pożegnaliśmy solidnego, na nasze warunki bardzo dobrego Baszczyńskiego pozostawiając wolnego jak żółw Singlara i sprowadzając "kota w worku", którego nikt we Włoszech już nie chciał oglądać- podobnie jak w przypadku Jopa...
|
Chyba zapomniales ze Baszczu jest dosc powaznie kontuzjowany i nie wiadomo kiedy zacznie grac moze za pol roku moze wcale bo ktos tu na forum napisal ze jest informacja ze kolano jest w stanie tragicznym
Cytat:
Mam nadzieję, że jednak Urugwajczyk się sprawdzi jak nie to będziemy dalej szukać tak jak następców Frankowskiego, Żurawskiego, Uche, Kosowskiego etc...
|
Jakos sobie radzimy wiec tak nie dramatyzuj