Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2009, 17:00
DJ Hazel napisał(a):Wyświetl post
Już Ci wyjaśniam.Kompromitacja i to duża z ich strony bo gdy TVP miała prawa nawet by nie było takiej opcji żeby Polskiej drużyny nie pokazać a oni maja nas wszystkich głęboko gdzieś.21 wiek kraj ponad 40-milionowy a najlepszej piłkarskiej drużyny w kraju nie możemy zobaczyć bo pojechała do jakże egzotycznej nie znanej i dalekiej Estonii!!Ja rozumiem że dla nich liczy się biznes ale po co się starali o Ligę Mistrzów jak nie pokazują?Mogłem jechać do Tallina ale nie mogę bo pracuje!Czy teraz większość kibiców ma cierpieć z tego powodu?Ja nie rozumiem tak ważny mecz i czekanie na suche fakty...przecież to zawału można dostać!

Ale TVP moze pokazac `ten mecz tylko nie chce wes to w koncu zakoduj w glowie.Polsat tez by pokazal gdzyby Estonczycy wprodukowali sygnal tez to sobie zakoduj.

Levadia nawet sie nie zgodzila na kamery serwisow wislackich, po prostu chca zarobic jak najwiecej. Bo smiem twierdzic ze jak by oddali za darmo jak Wisla tydzien temu to jakas Estonska TV by sie skusila na transmisje.

Ba Polsat chce poniesc polowe kosztow wyprodukowania sygnalu i co i nic.

Nic trudno przynajmniej jest relacja tekstowa i trzeba sie modlic `zeby serwery wytrzymaly bo na pewno bedzie spore zainteresowanie.
,
Odpowiedz cytując