Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2009, 17:44
CzłowiekBC napisał(a):Wyświetl post
Temat ten należałoby zamknąć do godz. 23.00 (środa), gdyż jeżeli odpadniemy z pucharów już teraz zapewiam was, że żadnych wzmocnień nie będzie (tzn. transferów) - na wzmocnienia nas nie stać.

Wiecie ile kolejek grają kluby w Serie A - 38, nasz Alvarez zagrał raptem 23 spotkania przez 2 lata, wychodząc głównie z ławki rezerwowej na boisko.

Jeżeli to prawda co mowią w klubie, że Skorża wolał Jopa od Braza to dla mnie bez żalu pożegnam go po środowej porażce.

Obiektywnie mamy minimalne szanse na awans - statystyki meczów pucharowych mówią wszystko, Wisła od lat nie umie wygrać spotkania na wyjeździe, dodatkowym negatywnym czynnikiem jest fakt wystawiania Jopa w podstawowym składzie, słaba forma Brożka, którego niestety na dzień dzisiejszy nie ma kto zastąpić.

Do LM - trzeba mieć zespół skompletowany, bez braków na kilku pozycjach (np. ilu mamy skrzydłowych w formie etc)...

Dla mnie pokonanie Levadii będzie cudem w tym stanie rzeczy - a porażka z drugiej strony może zakończyć się tragedią np. Cupiał odejdzie żądając wcześniej spłacenia długów a nie mająca pieniędzy Wisła będzie miała z tym nie mały kłopot, który w konsekwencji może doprowadzić do degradacji do niższych lig - CZEGO NIE ŻYCZĘ WIŚLE- ale to scenariusz prawdopodobny.

Zamilcz i idź oglądaj Brożka w koszulce West Hamu.

Amen

EDIT: ciekawe kiedy pojawią się posty typu: "Singlar wróci za miesiąc, ale niefart, to pewnie nie kupią nikogo na jego miejsce, to najgorsza informacja dzisiejszego dnia".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.07.2009 o godz. 17:47.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując