Gwiaździsty napisał(a):

|
Nieźle się maskowałeś do tej pory. Jesteś już na etacie w Comarchu, czy wkrótce będziesz ?
|
Wybacz, ale gdyby zamiast Cracovii "beneficjentem" degradacji ŁKS-u była Odra Wodzisław, Jagiellonia, Ruch Chorzów czy jakikolwiek inny klub nie zmieniłoby to faktu, że uważałbym że jeśli są jakieś przepisy do których wszyscy mają się stosować to powinno się ich przestrzegać, a nie szukać dróg omijania ich. Takim sposobem nigdy nie dojdziemy do normalności w naszym futbolu. W ogóle nie ma dla mnie znaczenia że akurat Cracovia uratowałaby się w tym wypadku przed spadkiem, więc daruj sobie docinki i postaraj się spojrzeć na sprawę obiektywnie. Tak swoją drogą to ciekawe czy gdyby nie niechęć do klubu z ul. Kałuży znacznej części forumowiczów, też w równym stopniu byliby oni emocjonalnie podobnie zaangażowani "za" ŁKS-em? Bo coś mi się wydaje że niektórzy bardziej chcą tu dokopać rywalowi zza miedzy, niż uratować łodzian przed rzekomo bezpodstawnym wyrzuceniem z ligi... Ja proponuję odrzucić aspekty emocjonalne i spojrzeć obiektywnie na sprawę. A patrząc obiektywnie to wszyscy wiemy że ŁKS wymogów licencyjnych w określonym czasie nie spełnił...