Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2009, 15:56
Kocur napisał(a):Wyświetl post
wiem wiem, przecież co kilka dni to samo się powtarza ale jakoś człowiek nie może przełknąć zachowania takich krętaczy jak ci zza miedzy

Masz na myśli w tym przypadku Cracovię? Jeśli tak to trochę mnie to dziwi, bo sprawa jest jak dla mnie jasna i klarowna. ŁKS nie spełnił w określonym przepisami czasie wymogów licencyjnych na grę w ekstraklasie i nie może w niej grać, Widzew również karnie i zgodnie z prawem spędzi przyszły sezon w I lidze, a w ekstraklasie dzięki temu gra Cracovia. I nie ma żadnego kręcenia.

W środę ma być ostateczny werdykt i jeśli w ekstraklasie będzie grał ŁKS, a na jej zapleczu znajdzie się Cracovia, to będziemy mieli do czynienia z rażącym i karygodnym przykładem złamania prawa. I nie mówię tego tylko i wyłącznie jako krakowianin, który chce aby nasze miasto miało dwie drużyny na najwyższym szczeblu rozgrywek, ale są po prostu jakieś reguły których powinno się przestrzegać. A naginanie prawa, czy łamanie go po to żeby uratować z przyczyn politycznych itp. łódzki klub to po prostu skandal, który na pewno nie pomoże w wyciąganiu naszej piłki z bagna korupcji.
Odpowiedz cytując