Wyświetl pojedynczy post
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2009, 00:34
Ale przynajmniej próbuje, rozumiesz. Nasi chcą z pustego nalać, a tak się da, raz na ruski rok.
Cupiał sam nie wie o czym mówi. Plecie do Skorży: "Czas na ligę mistrzów" a nic nie robi, by to zrealizować.
Rewanż pokaze, czy mamy tak dobrą ekipę.
Garguła - chłopak po kontuzji, nie wiadomo, czy powróci do formy
Jop - jedynie na polską ligę, popełnia masę baboli
Kirm - Narazie chłopak radzi sobie bardzo dobrze i wychodzi, że wzmocnienie.

Nie mamy napastnika, kim mamy zdobywać bramki. Rozkapryszonym Brożkiem, który widać, że juz u nas nie chce grac. Wiesz, cieszy mnie to, że poszukują bramkarza, ale widać tutaj perfekcyjnie nieudolnosc dzialaczy, który nie potrafia wylapac zawodnika, albo biorą go z lapanki, czyli ktoś im podrzucil, bo niby dobry albo wchodzą na transfermarkt i sprawdzają kto wolny. Przyjezdza do Krakowa, spec Kazimierski mówi, niestety, ale Pawelek jest o wiele lepszy i kolejny. Co to ku..a jest, randka w ciemno, chłopaki z tasmy ? Nie uwazasz, ze to parodia jest ? 21 bramkarzy i zadnego nie pozyskac. Gdy bramkarz okazal się dobry, to oczywiscie sianko nie spasowalo. Cupiał szuka gwiazdy za groszę, polityka oszczednosciowa została włączona już od Tibilisi.
Kiedyś kupił Zurawskiego za 2 miliony marek i co, 1/8 fazy Pucharu Uefa, ale Cupiał woli oszczędniej. Czyli jak zwykle będziemy walczyć o majstra i ot tyle. Jako kibic, oczywiscie mam wieksze aspiracje i marzenia, ale są one niestety zludne i to mnie martwi. Oczywiscie, to klub Cupiała i on o tym decyduje kogo sprowadzic, kogo nie, ale pomarzyc o potędze mozna, nikt mi tego nie zabroni.
Odpowiedz cytując