Wyświetl pojedynczy post
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2009, 00:05
skeba napisał(a):Wyświetl post
Nie przygrzało mnie słońce, ale Lech, który nie zdobywa majstrów kupuje zawodników, lepszych, czy gorszych, kupuje, a my 400 tys euro i koniec.
Za 400 tys to sobie Cristiano imprezy robi w domu
Co ty człowieku masz takie problemy że nie ma transferów? W każdym poście żalisz się o brak transferów, a może byś zauważył że pozyskaliśmy Jopa,Gargułę i Kirma, widac że klub działa w kwestii nowego bramkarza i zapewne prawego obrońcy. Ale oczywiście forumowiczom TWSD nie będzie się podobac że bramkarz ma 30 lat. Bo sami by znalezli lepszego, młodszego i oczywiście za małe pieniądze. I chyba rzeczywiście przygrzało cię słońce, bo tak idiotycznego tekstu jak z tym o Cristiano to już jakiś czas nie słyszałem. W ogóle świadczy o Tobie jedno zdanie, to które powyżej pogrubiłem. Nie ważne żeby kupowac dobrych graczy, ważne żeby kupowac. I niestety w tych kategoriach myśli większośc forum .

Żeby nie było offtopu: Co do naszej obecnej sytuacji kadrowej to trzeba spojrzec na to z tej strony, że gdyby nie kontuzje Głowackiego i Singlara sytuacja by była o wiele lepsza, a te kontuzje raczej powinny przyspieszyc poszukiwania nowych graczy. Zresztą mamy Jopa, a z prawym obrońcom, cóż, niespodziewana kontuzja Singlara, nie wyrobiliśmy się z podpisaniem nowego gracza i efektem jest Łobo na prawej obronie . Okienko trwa i uważam że jeszcze się wzmocnimy.
Odpowiedz cytując