Wyświetl pojedynczy post
Paweles
Junior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2009, 20:28
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Na koniec już tylko czysto teoretycznie, żeby się nikt nie czepiał - jeszcze odnośnie Brożka, moim zdaniem, najlepiej było go sprzedać na początku okna - nie było dobrej oferty, a szkoda. Widać gołym okiem, że po kontuzji jeszcze trochę mu zejdzie do dojścia do formy, a ciągle ma status wyprzedzającego o trzy klasy innych graczy. W formie rzeczywiście lepszy jest o te trzy klasy, natomiast teraz nie bardzo - i tworzy się taki casus Henry'ego w Arsenalu. Gdyby udało się Pawła pchnąć za te 3,5-4 miliony euro, to możnaby za ok. 2 (po ok.1 mln) sprowadzić dwóch napastników. Po pierwsze wyrównałoby to skład, a po drugie wstrzyknęło "świeżą krew w zespół", bo gołym okiem widać, jak wiele wniósł transfer Kirma. Tylko znów, trzeba by mieć upatrzonych zawodników... i koło się kręci.
Nie zgodzę się z Tobą. Po pierwsze Brożek lada moment powinien wrócić do pełni formy (choć już z Levadią nie zagrał źle, mało zabrakło a miałby dwie asysty), po drugie baardzo trudno byłoby znaleźć godnego w jego miejsce następcę, a po trzecie niestety wydaje mi się że kasa za Brożka, gdzieś się rozpłynie, tak jak rozpływała się za inne nasze gwiazdy. No i tak na koniec myślę sobie, że jest bardzo duża szansa że przez najbliższe pół roku cena za Pawła wzrośnie, ponieważ jego dobra dyspozycja może przyczynić się do awansu do LE, która jest na wyciągnięcie ręki, a nawet LM, no i z reprezentacja może wywalczyć awans do MŚ.

Kończąc napiszę że wierzę jednak w te transfery prawego obrońcy i bramkarza, bo to jest chyba niemożliwe żeby wszyscy widzieli koniecznośc transferów poza Radą Nadzorczą/Cupiałem.
Odpowiedz cytując