Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2009, 20:14
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
Budowa stadionu Lecha, a konkretnie jego zadaszenia będzie pokazana na Discovery:

http://stadiony.net/news.php?n=1635

Zadaszenie stadionu na Bułgarskiej będzie cięższe od tego na słynnym Wembley. Często krytykowano obiekt w Poznaniu, ale jak widać będzie on nie tylko pojemny i nowoczesny - będzie też posiadał coś co będzie go wyróżniać spośród innych. No i do tego świetna reklama dla Poznania na popularnej stacji telewizyjnej... Jak widać opłaca się budować porządne stadiony. Z naszej perspektywy patrząc możemy tylko żałować że władze Krakowa o takim czymś nie pomyślały...
tak, jest czego żałować...dachu jak żagiel i do tego jak się dowiadujemy bardzo ciężkiego...nic tylko pozazdrościć...ładne, funkcjonalne(podobno deszcz zacina) i do tego jakże bezpieczne... budowniczym nie jestem, ale mam dziwne wrażenie że przy bardzo mocnym wietrze, to ładne zagrożenie jest ze strony tego dachu.

Bronowianin, bardzo cenie Twoje posty na wiele tematów, ale jeśli chodzi o budowe stadionów mam wrażenie że za wszelką cenę szukasz minusów w naszym obiekcie...troche wiecej optymizmu!

pozdr
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że