sevenheaven napisał(a):

do adminów, zbanujcie tego pajaca bo go się czytać nie da !!
większych glupot nie czytałem
tysiące osób czyta to forum nie tylko z naszego klubu i taki jeden robi z nas wszystkich debili niedorozwiniętych
dziwie Ci się, na forum nie jesteś od dziś, więc pewnie masz więcej niż 13 lat, ale poziom Twojego myślenia adekwatny do wieku jest przerażający
|
Siódme niebo nienawiści dlaczego w tobie tyle złości i niezrozumienia. Wyluzuj. Przedstawiłem swoją wizje polityki transferowej. Podałem przykład jak mógłby myśleć piłkarz któremu najbardziej zależało by na pieniądzach...skąd wiesz, że takich nie ma u Nas w klubie? Jeśli wierzysz w to, że w Wiśle grają krystalicznie czyści ludzie, oświeceni, półbogowie to muszę Cię zszokować. W Wiśle także mogą grać ludzie, którzy mogą kombinować, sabotażować, wykorzystywać sytuację jaka im się nadarzyła. Mianowicie mogą skorzystać z opcji którą przedstawiłam wyżej. Jest to jak najbardziej realne i jeśli nie wygramy z amatorami z Estonii innej opcji jak przedstawiłem nie widzę...
Jeszcze raz - wyluzuj chłopie...kiedyś bym Ci odpyskował, ale ewoluowałem już na wyższy poziom i twoje niskie, zwierzęce, infantylne wibracje budzą we Mnie jedynie współczucie. Z takim nastawieniem i wyzywaniem od niedorozwiniętych daleko nie zajdziesz. Spójrz na swojego posta i zastanow się Kto tu ma 13 lat?