Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2009, 14:23
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
do adminów, zbanujcie tego pajaca bo go się czytać nie da !!
większych glupot nie czytałem
tysiące osób czyta to forum nie tylko z naszego klubu i taki jeden robi z nas wszystkich debili niedorozwiniętych

dziwie Ci się, na forum nie jesteś od dziś, więc pewnie masz więcej niż 13 lat, ale poziom Twojego myślenia adekwatny do wieku jest przerażający
Siódme niebo nienawiści dlaczego w tobie tyle złości i niezrozumienia. Wyluzuj. Przedstawiłem swoją wizje polityki transferowej. Podałem przykład jak mógłby myśleć piłkarz któremu najbardziej zależało by na pieniądzach...skąd wiesz, że takich nie ma u Nas w klubie? Jeśli wierzysz w to, że w Wiśle grają krystalicznie czyści ludzie, oświeceni, półbogowie to muszę Cię zszokować. W Wiśle także mogą grać ludzie, którzy mogą kombinować, sabotażować, wykorzystywać sytuację jaka im się nadarzyła. Mianowicie mogą skorzystać z opcji którą przedstawiłam wyżej. Jest to jak najbardziej realne i jeśli nie wygramy z amatorami z Estonii innej opcji jak przedstawiłem nie widzę...
Jeszcze raz - wyluzuj chłopie...kiedyś bym Ci odpyskował, ale ewoluowałem już na wyższy poziom i twoje niskie, zwierzęce, infantylne wibracje budzą we Mnie jedynie współczucie. Z takim nastawieniem i wyzywaniem od niedorozwiniętych daleko nie zajdziesz. Spójrz na swojego posta i zastanow się Kto tu ma 13 lat?
Odpowiedz cytując