Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2009, 15:07
kristos napisał(a):Wyświetl post
A po co Skorży ofensywni zawodnicy ,jak jego ulubiony system ,to gra jednym napastnikiem i koniecznie żeby miał ponad 190cm.
Zazwyczaj się nie zgadzam z tym co piszesz ale tu to chyba przebiłeś samego siebie i oceniam to wyżej niż wiarę płynącą chyba z samego nieba że Łobo to dobry gracz i powróci jeszcze w wielkim stylu.

Odwróćmy to trochę - jakim systemem do jasnej cholery może być ulubiony system Skorży gdy od ponad 2 lat mamy 1 napastnika z prawdziwego zdarzenia.Przecież nie kto inny jak Skorża błaga o drugiego, a że wysokiego to chyba naturalne.Jasne jest tez to że gdyby był niski a dobry to też by go wziął.
Boguski nie jest typowym napastnikiem, Ćwielong przynajmniej na razie też a i tak zazwyczaj obaj grają.

Wytłumacz mi zatem jak można grac dwoma napastnikami, mając tylko jednego?
Rozumiem wszystko ale jak można tak kota ogonem odwrócić(sory kocie )to już nie bardzo.
Taktyka Skorży jest w 90% uzależniona od stanu kadry a stan ten jest jaki jest i to nie jest tak że złego słowa o trenerze nie można powiedzieć.Ja też mam różne 'ale' ,choćby bezsensowne próby swego czasu promowania Łobo czy irracjonalną wprost chęć grania właśnie 2 napastnikami, gdzie jednym z nich był Beto.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.07.2009 o godz. 21:08.
94 - Allah Akbar!!