Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2009, 14:28
Zatęskniłem za starym Mauro Cantoro w środku pola. Co z tego, że jest wolny, że kręci sobie kuleczka i wywraca się co chwile. Przynajmniej potrafi przyjąć piłkę, podać dokładnie co w naszej drużynie jest naprawdę rzadką spotykaną umiejętnością, wczoraj pokzał to tylko Kirm.

Wierzyłem w Tomka Jirsaka ale już nie potrafię patrzeć na zagubione chłopca biegającego po boisku. Sobol wczoraj tak przyjmował piłkę że odlatywała mu na 5 metrów. W tym środku pola brakowało przedewszystim spokoju wszystko na panice dlatego wierze że Mauro Cantoro którego umiejetnośći CZYSTO PIŁKARSKIE są na wyższym poziomie od Diaza Sobola czy Jirsaka bybły wstanie wprowadzić chociaż trochę normalnośći do gry. Do tego ten koleś cały czas chce piłkę do gry podczas gdy wiekszość naszych zawodników jest "osranych". Nie zawarzając na to że czasami za długą ja przytrzymuje i straci, ale przynajmniej CHCE GRAĆ. Tak jak sam mówił charakter to chcieć piłkę do gry a wczoraj to nikt jej nie chciał tylko wykopywali na lage bez celu.

Najbardziej wczoraj zawiodłem się na braciach Brożkach, Sobolu i Małeckim.
Za podawanie piłki przeciwniką wyróżniłbym Łobodzińskiego ale nie wymgajmy zbyt wiele.