Wyświetl pojedynczy post
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2009, 11:33
Brawa dla Kirma, wczoraj pokazał że może grać w Barcelonie, z takim przyjęciem, szybkoscią, dryblingiem, ustawieniem się, AMBICJĄ i ZADZIORNOŚCIĄ, dobrym strzałem. Brożek bynajmniej próbował podawać prostopadle więc jego troche wyżej bym ocenił. A reszta 1 bądź 0. Jirsak na podwieszonym napastniku nie ma zadan aby rozgrywać zapamiętajcie, on czeka na piłke jak Brożek, i co ? nic. Bo Sobol, a w szczególności Diaz zagrali jak C klasa. Nie chce bronić Jirsaka, ale on nie jest taki przebojowy jak Kirm aby się wyróżnić i jemu jest ciężej, dostosował sie po prostu do poziomu kolegów a ja bardzo na niego licząc tak sie denerwowałem... grał jak cnotka, zeby nie przeklnąć i nie dostac bana. Obroncy tez, ciagle górne piłki i zero rozegrania więc nie ma co psioczyć na jednego-dwóch zawodników tylko na 9-10. Poziom Małeckiego, Brożków, Sobola znamy, a to co wyprawiali wczoraj to ... ogólnie to żenada. Pawełek też powinien to wybronić bo stał przy krótkim słupku i tu też padł gol. Jop to w ogóle mi sie nie podobał wczoraj, wolny jak żółw, mało zwrotny, źle podawał i jeszcze zawalił brame. Ale pojedynki główkowe to umie wygrywać nie powiem. To jego do ataku może dajmy !?

ale Kirma nam zabiorą coś czuje, za grubą kase pójdzie, w takiej formie to nie dziwie sie że tyle strzelał i asystował.
Aż przypomniał mi się Kosowski... Kirm to słoweński Kosa ! ale 1 zawodnik nam meczu nie wygra.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 16.07.2009 o godz. 11:39.