Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2009, 08:16
@emjot - czyli wg Ciebie nasz budżet nie odczuje faktu że nie dostaniemy od UEFA prawie nic zamiast np. 3 mln euro za 4 rundę eliminacji? Bardzo ciekawe i oryginalne podejście.

Graliśmy dramatycznie, nie wiem czym to było spowodowane. Oglądając mecz odnosiłem wrażenie że nasi grają po bardzo ciężkim treningu, ruszali się wolno, piłki nie potrafili przyjąć, masa niedokładności. Obawiam się że sztab szkoleniowy mógł uznać że Levadie pykniemy nawet w okresie budowania formy ale jak widać tak łatwo to nie jest. Pozytywne na pewno że pomimo tego że graliśmy bardzo słabo byliśmy zespołem lepszy i pare razy potrafiliśmy ograć obronę Levadii i zabrakło tylko wykończenia.
W rewanżu będzie dobrze... Musi...

flamengista napisał(a):Wyświetl post

Szanse na to są minimalne, bo widać że Levadia gra solidną piłkę, a my w ataku gramy jednym tylko zawodnikiem w formie - Kirmem. Nasz nowy zawodnik zagrał świetne zawody, oby tak dalej. Dobrze grał też Jop - w ciągu tych nieszczęsnych 50 minut relacji TV popełnił tylko jeden błąd, poza tym bardzo solidny, solidniejszy niż Marcelo. Bramka na pewno obciąża jego konto, ale w tym samym stopniu Łobodzińskiego, który miał obowiązek go asekurować. No ale Wojtek nie ma nawyków obrońcy i trudno ich od niego wymagać!
Tyle że wtedy już od jakiś 20 minut na prawej obronie grał Piotrek Brożek ale rozumiem że dowalenie Łobodzińskiemu jest modne i mu też trzeba przypisać stratę bramki.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.07.2009 o godz. 08:22.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."