-Goral- napisał(a):

No jasne przecież budżet w ogóle nie jest zależny od pucharów 
Patrzyłem na ławkę z Beitarem jeśli chodzi i Niedzielana i Dawidowskiego.
Pod koniec sezonu dodaj na ławkę(Beto, Jirsaka i Łobo). Dzisiaj Łobo grał za kontuzjowanego Singlara(tu minus na ławce) a Jirsak za Ćwielonga. Kontuzja Głowackiego nie jest groźna i już niedługo będziemy mieli dobrego zmiennika na ławkę(Jopa). Beto faktycznie również straszył na ławce :rotfl. Jaka szkoda, że nie przedłużyliśmy z nim kontraktu.
|
a ja myślałem że budżet zależny jest od sponsora, wypłat z c+, od innych drobnych sponsorów (np. Salwator), biletów, karnetów, wpływów z transferów. A tu wszystko zależne od meczu z Levadią... czy inną Barcą...
no tak ale ja się nie znam
to co obecnie mamy na ławie wynika proszę pana z tego że ktoś tam uznał,
taki Łobo na prawej obronie sobie poradzi, bo skoro sobie Błaszczykowski poradził, Piotrek Brożek to... czemu nie Łobo
to że nie mamy na ławce żadnego
ŻADNEGO napastnika wynika dokładnie z takiego samego życzeniowego myślenia.
A może się Ćwielong przełamie, a zresztą zaraz wraca Boguski i po co nam jakiś napastnik
niektórzy piszą o tym że okienko jest otwarte dopiero dwa tygodnie i mamy czas
wczorajszy mecz pokazał że nie mamy
bo przede wszystkim w przypadku słabszej gry - jak wczoraj - nie ma kto wejść z ławki i pociągnąć grę.
mam nadzieję że za tydzień nasi zagrają lepiej, a przede wszystkim będą szybsi. I unikniemy kompromitacji równej albo i większej od tej z Tbilisi czy Valarengii...
ps. Istnieje też taka opcja o której pisał Adasss swego czasu, że klub czeka z transferami na tzw. wyprzedaże... Się przeliczyliśmy