GregorTS napisał(a):

Panowie litości,
nie doszukujmy sie drugiego dna tam gdzie go nie ma. Jak nie dzierże Kołtonia tak przedstawił dzisiaj wszystko jak na dłoni i ja się podpisuje pod jego słowa w 100%. A co niby Bogu ducha winny Szymek miałby w interesie jakoś "kruszyć" rywala skoro on wlasciwie zawsze idetyfikowals ie z Wisła nie mowie ze z Widzewem nie ale naprawde nei dorabiajmy jakis historyjek tam gdzie ich nie ma. Polityka transferowa u nas jest na poziomie rynsztoka,żal Skorży bo niedlugo mu karzą awansować o LM z zespołem ME a do osób ktore mowia ze z pustego nie naleja. Ja powiem ze dlugo myslalem podobnie ale do jasnej cholery za co Pan Bednarz pobiera z klubowej kasy comiesieczne uposażenie? Przeciez ktoś biere odpowiedzialność za to jaki material ludzki ma Skorża.
|
Tak jak pisałem powyżej: w swoim poście nie odnosiłem się do polityki transferowej Wisły jako takiej a tylko starałem się wskazać na pewien kontekst krytyki która pojawiła się w Polsacie.
I naprawdę nie chciałbym być złośliwy ale kto przypomni sobie jak wyglądała polityka transferowa za "pierwszego Smudy" i w szczególności przyczyny jego ówczesnego odejścia to będzie chyba musiał zgodzić się ze stwierdzeniem że sytuacja obecna jest znacznie lepsza. Jak to mówią: przyganiał kocioł garnkowi.