7 kotów napisał(a):

Jestem ciekaw Ronaldo. Nie w tym sezonie, a nastepnym.
Ten chlopk (24 lata ?) juz jest spelniony pilkrsko. Gra w najbrdziej medialnym klubie (czy najlepszym, kwestia dyskusyjna) - takiej powiedzmy KS Madrytovii Madryt (vel Antyatletico), jest najlepszym pilkarzem swiata, 2 lata temu swoja gra przycmil legende Besta, jest najdrozyszm pilkarzem swiata, do smierci nie zdarzy wydac pieniedzy ktore zarabia.... gdzie ten chlopak znajdzie motywacje ?
On ma ciagnac pare lat gre Realu ? To nie jest pilkarz klasy i mentalnosci Zidane'a.
W Realu pilkarze wcale nie osiagaja szczytowej formy. Zizu lepiej gral w Juventusie, Figo w Barcelonie, vanN w MU. Kto ma Ronaldo pokierowac w Realu ? Tam nie bedzie Fergusona, ktory wycisnl z Portugalczyka 120% mozliwosci.
Ten sezon sila rozpedu powygrywaja duzo.
Ale nastepny.... stawiam wodke, ze kryzys sportowy ich zmasakruje.
|
O to że Real w sezonie po tym sezonie stanie się Realem choćby z ubiegłego sezonu, to się nie założę bo to całkiem możliwe ale o to że Ronaldo będzie nadal grał dobrze to mogę zaryzykować jednego kaca więcej

Twoja teoria jest całkiem logiczna i prawdopodobna jednak Ronaldo to burak jakich mało.Była taka scena w filmie American Psycho gzie główny bohater jechał z 2 paniami, nagrywał to na kamerę i jeszcze przeglądał się w trakcie w lustrze

- Dla mnie Ronaldo to podobny klimat i jeśli oczywiście nikt go nie połamie to on w imię uwielbienia dla siebie będzie się starał jeszcze jakiś czas być na topie bo to chyba jego jedyna motywacja ale może być większa niż jakieś wzniosłe cele.