Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2009, 00:14
Troche nie w temacie ale może ktoś pomoże...
Chodzi o to, że mam jakiegoś wirusa i nie działają mi żadne ikony, tzn nie mogę oglądnąć żadnych zdjęć, oglądnąć filmów, uruchomić programów....nawet nie mogę kliknąć na żadną ikonę w panelu sterowania. Mogę się normalnie poruszać po systemie ale jak np. chcę uruchomić jakiś program to ten program pojawia mi się na ułamek sekundy i znika. To samo ze zdjęciami, filmami, ze wszystkim. Nawet w panelu sterowania jak wejdę np do "dodaj i usuń programy" to pokazuje mi się obraz na setną sekundy i znika...
Mogę wejść tylko na avasta, gdzie przeskanowałem system, coś tam znalazło, naprawiło i dalej to samo..
Chcę zrobić format. Ale jak? Cd rom jak klikam to nie działa tak samo. Przy starcie systemu daje f12 żeby czytał z cdromu mieli,mieli i nie odnajduje...przechodzi do normalnego uruchamiania systemu.
Mam wgraną instalke xpeka na partycji klikam na setup i to samo. Pojawia się ten ekaran co chcę zrobić..rozpocząć nową instalację, naprawić,itp..i nie mam czasu nic kliknąć bo pojawia się to tak samo - na ułamek sekundy.
Muszę jakios sformatowac partycje z systemem, ale nawet nie ma możliwości, bo na nic nie można kliknąć...
Pytanie jak przeprowadzić reinstalacje systemu? Proszę o pomoc...
Odpowiedz cytując