Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2009, 00:13
Mimo wszystko redakcje sportowa Polsatu stawiam zdecydowanie wyzej od Se, Faktu czy Onetu.

Pewnie tak co nie zmienia faktu że jest to taplanie się cały czas w tym samym błotku.

ale to Wisla nie Slask jest mistrzem Polski, to Wisla nie Slaska gra w Europie co ty chcesz porownywac?

No tutaj to wracamy do starego argumentu: właściciel może wydać na transfery tylko tyle na ile go stać. I to czy jest to mistrz Polski czy nie nie ma znaczenia: więcej nie wyda bo nie ma. A jeśli ktoś coś bełkocze o "dobrze narodowym" (spotkałem się z taką argumentacją) to niech zaproponuje żeby budżet państwa subsydiował takie "narodowe kluby". Ja jestem za pod warunkiem że na liście będzie Wisła

Kopie czy nie, zaprosili go powiedzial co chcial i fajne studio sie zrobilo - inne punkty widzenia. Moim zdaniem n.p.: Wilczek badz Bednarz w studio to flaki z olejem by nam TV zaserwowala - glupio byloby skrytykowac samych siebie albo swoich mocodawcow.

Pewnie i ciekawiej ale to kwestia gustu. Mnie osobiście strasznie brzydzą takie żałosne gierki. A Franek "pracuje" nad tym już od jakiegoś czasu np: jego wypowiedzi po meczu z Totenhamem (jak by to on ich nie rozjechał gdyby był trenerem) albo ostatnio jak to on o mało nie wyeliminował Barcelony gdy był trenerem Wisły (okazuje się że w Krakowie przegraliśmy dlatego że nas oszukał sędzia: gdybym nie widział pewnie bym mu uwierzył).

Rozsadny i w miare inteligentny czlowiek zawsze potrafi ocenic wartosc medialnej papki ktora sie mu serwuje kazdego dnia.

No cóż: powiedzmy ze ten post jest skierowany do tych mniej inteligentnych. Wszystkich w miarę inteligentnych przepraszam że przynudzam
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 16.07.2009 o godz. 00:16.
Odpowiedz cytując