Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 14:49
I też trzeba rozróżnić krytykę od napierdalania na wszystko czy choćby na Bednarza a może w szczególności na Bednarza bo to widać gołym okiem że Bednarz może bardzo chcieć ale pewnych spraw nie przeskoczy.Kto jak kto ale były piłkarz, do tego koleś nie głupi , wie że taki stan jak mamy dziś, czyli 1 środkowy obrońca + drugi kompletnie nie zgrany + brak prawego, to jak łażenie po na prawdę cienkiej linie.

Ja już pisałem że ten temat nie jest zbyt trafny jak dla mnie choć przyświecają mu dobre chęci.Piłka to taki dziwny sport że czasami jedno kopnięcie kilka centymetrów w jedna czy drugą stronę , powoduje że można założyć taki temat, bądź odwrotny.

Moim zdaniem w Wiśle nie jest tak źle jak niektórzy to próbują przedstawić ale też nie jest tak dobrze jak twierdzą oponenci.To gdzieś jest tak pośrodku i mam wielką nadzieje że temat ten zjedzie w dół i pozostanie tam na długo - w sensie że nasi zawodnicy nie dadzą plamy w nadchodzących meczach, czy to z Levadią czy z kolejnym przeciwnikiem i nie będzie potrzeby cytować ludzi dla których nasz najbliższy przeciwnik to ogórek z którym generalnie ekipa z Babińskiego by wygrała
94 - Allah Akbar!!