Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 13:37
kristos

Aby Cię usatysfakcjonować, "gówniany" jak ja bajkopisarz, służy swoją najnowszą bajeczką :

"przepraszam kristosa i podobnie mu myślących, za swoją obecność na tym forum. Z pokorą a nie z konieczności, uznaje waszą ocenę, że jestem głupcem a moje tutaj wypowiedzi są nic nie warte wobec twórczości kristosa i uznanych tutaj za obowiazujące poglądy, zresztą zbieżne z moimi, ale z wyrokiem bez uzasadnienia się nie dyskutuje. Zasłużenie przyjmuje wszelkie poniżenia i obelgi na mnie i na innych trędowatych kierowane. Jest mi przykro, że Was zawiodłem i proszę o karę większą, niż "naznaczenie" mnie na tworzonej tu liście "trendowatych" inaczej. Proszę o karę śmierci na tym forum, gdyż nie potrafię żyć, jako "trędowaty i głupi". Od Was zależy czy zginę, czy już wiecznie będę potępionym przez kristosa i paru innych decydentów, bo na łaskę dania mi jeszcze szansy na zmianę swojej postawy, chyba już nie mogę liczyć. Obiecuję jednak, że jak ją otrzymam, będę wspólpracował na każdym kroku i przyłączę się do tych od wyśledzenia i wytępienia każdego wroga obowiazujacych pogladów tego forum a samemu kristosowi, będę przytakiwał na każdym jego świętym tutaj kroku i bez uzgodnienia z nim treści, nic tutaj nie napiszę ".

Ps. bajka nie wykracza poza ramy tego tematu
Ostatnio edytowane przez kot : 14.07.2009 o godz. 13:45.
Nie ma rzeczy niemożliwych.