Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 13:26
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Jeden z bardziej bzdurnych tematów od kiedy jestem ma TWSD. A już teksty o banowaniu cz o "wyp..." tych cytowanych jest równo poj... Nie krytykujmy, chwalmy tylko i wyłącznie itp. Żenada. A poza tym piłka i w szczególności Wisła to emocje i na pewno część tych postów wynikła z "nerwów" i obaw o końcowy wynik na mecie sezonu.
Naprawdę nie rozumiecie, po co założyłem ten temat?

Nie chodzi mi o krytyke. Każdy popełnia błędy, i jeśli takowe robi Bednarz/Wilczek/Skorża/jakiś piłkarz to od tego jest forum, żeby o tym pogadać...

Chodzi o:
emjot napisał(a):Wyświetl post
tak trudno jest zrozumieć że na świecie są nie tylko ci co widzą go w jasnych barwach
i ci co wieszczą armaggedon
zawsze i wszędzie
no właśnie trudno mi to zrozumieć. Jeśli ktoś od pięciu lat przewiduje koniec Wisły, i gdy zdobywamy mistrzostwo, nie stać go na jeden post optymistyczny, tylko czeka do okienka i pierwszych problemów, żeby jechać po zarządzie, to coś jest nie tak...

Np. posty wyzywające Bednarza, to już idą chyba w setki. A przecież jest w klubie dwa lata, i dwa razy zdobyliśmy tytuły mistrzowskie...
Jeden z bardziej bzdurnych tematów od kiedy jestem ma TWSD. A już teksty o banowaniu cz o "wyp..." tych cytowanych jest równo poj... Nie krytykujmy, chwalmy tylko i wyłącznie itp. Żenada. A poza tym piłka i w szczególności Wisła to emocje i na pewno część tych postów wynikła z "nerwów" i obaw o końcowy wynik na mecie sezonu.
Takie teksty, wynikają z emocji:
Dlatego „pociąg” o nazwie Wisła, kierowany przez takich ludzi, ciągle pędzi od dawna po tych samych złych, ślepych torach ku coraz większemu kryzysowi.
Konrad wstaw swoje posty jak wieszczyłeś majstra po np. 1:4 z Lechem albo wtopach pod koniec jesieni.
Czekam cierpliwie.
Pozdrawiam
Nie będę swoich postów cytował. Mecz z Lechem był 14 września, wejdź sobie w mój profil i zobacz co pisałem...
Ddf