Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 12:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Gdyby tu chodziło o krytykę, ale gdzie tam. Tu co chwila nabija się posty po każdej notce prasowej snując jakieś fatalistyczne wizje, które ani nie są konstruktywne, ani nie oddają rzeczywistości. Weźmy jeden z ostatnio wyprodukowanych w "Polityce transferowej" postów Twojego autorstwa - Wisła przedłużyła kontrakt z Kurto, emjot już ma o czym nabijać. Jakie to zabawne i pouczające! Chwile wcześniej wyczytałeś gdzieś notkę z której wynikało, że Wisła kupi kogoś lub nie() i dalej - jazda! Wyjaśnisz mi czemu to służy?

Potem wskaż, gdzie Konrad dostaje orgazmu z powodu ściągniętych przez Wisłę w tym okienku piłkarzy? Potrafisz? Ja jakoś hurraoptymistów na forum nie widzę, raczej stonowane komentarze w stylu "na papierze wyglądają nieźle, ale wszystko wyjdzie w praniu". Huśtawki nastrojów są raczej domeną stałych bywalców tematów transferowych.

A arti niech lepiej się zastanowi sam nad sobą, skoro post (rzekomo) apelujący o stonowanie nastrojów zaczyna w stylu Bartoszewskiego, od "matołków" i ich "chlupoczących główek".
wow
zabiłeś mnie swoimi argumentami

zwłaszcza tym o Kurto

co do Konrada
nie mam ochoty grzebać po forum i szukać wypowiedzi K. odnośnie transferów
chodziło mi o sens i logikę zakładania ww. tematu
dla mnie to kompletna bzdura
dla Ciebie i Tobie podobnych prawda objawiona
tak trudno jest zrozumieć że na świecie są nie tylko ci co widzą go w jasnych barwach
i ci co wieszczą armaggedon
zawsze i wszędzie

można te posty kasować, gości przeginających banować
a nie wywalać jako temat na forum
a potem płakać że jakiś super e. czy inny fakt ma używanie...
Ostatnio edytowane przez emjot : 14.07.2009 o godz. 12:39.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek