Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 09:41
A ja mysle ze takich ludiz powinno sie banowac. Ja rozumiem ze krytyka jets potrzebna ale z drugiej storny to na tym forum nie powinno byc krytykantow Wisły. A dlaczego? Dlatego ze rozumiem iz tutaj sie rejestruja kibice Wisły (z małymi wyjatkami, np koledzy z Legii ale akurat oni sa bardziej kulturalni niz Ci niektorzy "Wislacy") i CI kibice powinni byc zapatrzeni w Wisłe jak w swiety obraz Nie no bez przesady hehe ale jak sie kocha Wisłe to sie nie jedzie po niej na kazdy mozliwy sposob, tylko sie wierzy w sukces i sie czarnych scenariuszy nie przedstawia bo to nikomu nie jest potrzebne a wrecz poakzuje ze ktos chyba nie jest za Wisła skoro ciage płacze na nia, skoro ciagle pisze ze RN sie do ch.. nadaje, skoro płacze ze mistrzostwa nie bedzie bo z Piastem remisujemy. To ja nie wiem, albo taki ktos Wisły nie kocha albo to kibic sukcesu. Modzi banujmy takie osoby bo na tym forum sa tak potrzebne jak gowno na srodku pokoju (dobre nie? teraz wymysliłem ). Prosze banujcie ich bo sprawa wyglada tak ze jak Wisła zajełaby z 3 seozny pod rzad 10 miejsce w lidze to CI ludzie tu nie beda zagladac bo juz nie bedizmey Mistrzami. Forum NIE dla kibicow sukcesu!!!