Cytat:
|
nareszcie dobra wiadomość dla tych, ktorzy nie mogą być na stadionie - i po co było tyle stron żalów, rozpaczy i wywrywania sobie włosów z głowy, albo z czego kto tam ma w tym miejscu?
|
ja mysle ze dlatego z emimo tego ze jest transmisja to nas przyprawily te jeb... stacje o mocny bol głowy. W napieciu trzmali nas do ostatniej chwili... Miałem juz tez tu Bogu dizkeowac za transmisje ale mimo to ze jest transmisja to nie podniecam sie bo tak jak mowie, najpierw dobry tydzien musielismy zalic sie ze tego meczu nie bedzie w TV :((
Ciekaw jestem czemu Wisła dała prawa Polsatowi. Wisła dała je za darmo czy jednak Polsat zmienił zdnaie i zapłacił za mecze, ciekawe. Jak sie okaze ze to drugie to i tak Polsat zbierze "baty" od kibicow

Ale jak tylko wszedłem na oficjalna strne Wisły i widze ten tytuł ze mecze w TV to odetchnałem, zesżło ze mnie powietrze i tylko przez sekunde mysl "kufa zeby było na cyfrowym polsacie (bo taki posiadam(" hehehehe
I jest super, zajebiscie, skzoda tylko ze w Polsacie zwykłym tego nei puszcza bo by napewno jeszcze wiecej ludiz miało okazje obejrzec ale tak czy siak to jest wieeelka promocja dla Wisły w kontekscie zapełnienia 33 tys stadionu. Dizeciaki beda widziały Wisłe w TV a Polonii, Lecha i Legii nie
Cytat:
I to chyba logiczne że zadna stacja TV nie przeprowadzi transmisji.
Taki mecz się reklamuje na tydzień, dwa przed. A nie na kilkanaście godzin przed hehe.
Żadne emaile do Wisły, TVN-u czy **** wie kogo nic nie dadzą. Niepotrzebnie męczycie palce dublując posty.
|
hihihih

pudł, pudło

Ciekawe własnie czy te emaile cos pomogły

Chociaz dla mnie najbardziej prawdopodobny wariant to taki ze ktos z Wisły albo pomyslał o kibicach albo na to forum sie natchnał i obaczył jacy jestesmy zrozpaczeni i sie zlitowal dajac nawet te prawa Polsatowi za darmo