Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 08:56
To jest taki typ ludzi, niestety mam przyjemnosc z takimi pracowac.

To jest niestety nasza cecha narodowa ponazekac na wszystko i na wszystkich jak to inni maja lepiej.

Nie potrafia docenic co maja nie potrafia cieszyc sie ze swoich malych sukcesow tylko wiecznie zle i malo i widziec swiat w czarnych klorach.

Ja to juz nawet nie chodze na stolowke na sniadanie bo by mnie szlak trafil ot tego wiecznego jojczenia na niesprawiedliwosc tego swiata.

Anglik potrafi sie cieszyc z tego co ma a ma o wiele mniej i jest szczesliwy nie szuka na sile problemu.

Ja mam wrazenie ze to mistzrostwo Wisly jest wielu nie na reke bo nie sprawdzily sie ich czarne wizje upadku naszego klubu.
W tamtym sezonie byly placze ze co to za mistrzostwo z taka przewaga, nuda bo wiadomo ze Wisla wygra a liga jest slaba i tylko dlatego Wisla zostala mistrzem. I jak by to bylo fajnie walczyc do ostatniej kolejki bo byly by emocje

Jak w tym sezonie byly emocje to zle bo Lech i Legia gubily pkt, Chiniyama nie strzeliz z 2 metrow i na sile szukanie slabosci po naszej stronie.

Niestety takim ludzia nigdy sie nie dogodzi nawet gdybysmy byli MU i grali w najsliniejszej lidze swiata to i tak by sobie znalezli powody do nazekania.
,