Markus napisał(a):

|
Czyżby SKWK miało problem z zasugerowaniem mu tego w bardziej bezpośredni sposób?
|
ale jaki problem z sugerowaniem komu ? Masz na mysle sugerowaniu Bednarzowi?
to zeby byla jasnosc nie podaje tych newsow na poważnie raczej w formie s-f zeby sobie licznik nabić

i trochę podkręcić forumowiczów. Wkoncu PS pisał ze ma przyjechać wieć niech kabarecik leci dalej
jutro może znow poszukam u Bułgarów jakieś notki na temat Da Costy i tego drugiego...
Cytat:
|
Przy okazji, tak z czystej ciekawości - czy najnowsza informacja na stronie SKWK, że Braz jednak przyjdzie, pochodzi od tego samego źródła, które niegdyś donosiło, że Jodłowiec jest na 99% w Wiśle?
|
Nad początkowym zdaniem zastanawiałem się czy go nie zmienić, na być może zostanie piłkarzem Wisły ale co zostało napisane to zostało ale dalsza tresc newsa rozwiea wszelkie wątpliwości o co chodzi. Chyba, dokonam jednak modyfikacji bo widzę ,że zgodę na transfer interpretuje się jako dokonanie transferu lub bliską finalizację.
Nie jest napisane Braz przyjdzie/przychodzi do Wisły to - 1
Jest napisane Braz jednak zagra w Wiśle
?! znak zapytania z wykrzyknikiem to - 2
Zgoda na transfer nie znaczy transfer dochodzi do skutku albo już został podpisany kontrakt to - 3
Nie ja prezentowałem newsa o Jodłowcu więc nie wiem czy jest to samo źródło.A news o Jodłowcu się potwierdził.
Cytat:
|
Właściwie to byłem już z Wisłą dogadany. Wszystko szło zgodnie z planem, gdy właścicielem mojej karty był pan Drzymała. Kiedy sprzedał ją panu Wojciechowskiemu, to zapadła jednoznaczna decyzja, że Polonia nie będzie wzmacniać konkurenta w walce o mistrzowski tytuł. I choć pakowałem się już na wyjazd do Krakowa, to musiałem zostać w Polonii
|
dlatego było 99% a nie Jodłowiec w Wiśle Kraków na 100%!
Nie doszukuj się złośliwości w pytaniu ale czemu nie padały pytania o źródła informacji w przypadku Nurkovicia? Pisano wtedy Jest, nie ma, jest , nie ma ( w Wiśle Kraków)
Dla grogoriogreg zła wiadomość wkrótce kolejne informacje o Aragonie i innych