Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2009, 22:01
Markus napisał(a):Wyświetl post
Czyżby SKWK miało problem z zasugerowaniem mu tego w bardziej bezpośredni sposób?
ale jaki problem z sugerowaniem komu ? Masz na mysle sugerowaniu Bednarzowi?
to zeby byla jasnosc nie podaje tych newsow na poważnie raczej w formie s-f zeby sobie licznik nabić i trochę podkręcić forumowiczów. Wkoncu PS pisał ze ma przyjechać wieć niech kabarecik leci dalej

jutro może znow poszukam u Bułgarów jakieś notki na temat Da Costy i tego drugiego...

Cytat:
Przy okazji, tak z czystej ciekawości - czy najnowsza informacja na stronie SKWK, że Braz jednak przyjdzie, pochodzi od tego samego źródła, które niegdyś donosiło, że Jodłowiec jest na 99% w Wiśle?
Nad początkowym zdaniem zastanawiałem się czy go nie zmienić, na być może zostanie piłkarzem Wisły ale co zostało napisane to zostało ale dalsza tresc newsa rozwiea wszelkie wątpliwości o co chodzi. Chyba, dokonam jednak modyfikacji bo widzę ,że zgodę na transfer interpretuje się jako dokonanie transferu lub bliską finalizację.

Nie jest napisane Braz przyjdzie/przychodzi do Wisły to - 1
Jest napisane Braz jednak zagra w Wiśle?! znak zapytania z wykrzyknikiem to - 2
Zgoda na transfer nie znaczy transfer dochodzi do skutku albo już został podpisany kontrakt to - 3

Nie ja prezentowałem newsa o Jodłowcu więc nie wiem czy jest to samo źródło.A news o Jodłowcu się potwierdził.

Cytat:
Właściwie to byłem już z Wisłą dogadany. Wszystko szło zgodnie z planem, gdy właścicielem mojej karty był pan Drzymała. Kiedy sprzedał ją panu Wojciechowskiemu, to zapadła jednoznaczna decyzja, że Polonia nie będzie wzmacniać konkurenta w walce o mistrzowski tytuł. I choć pakowałem się już na wyjazd do Krakowa, to musiałem zostać w Polonii
dlatego było 99% a nie Jodłowiec w Wiśle Kraków na 100%!

Nie doszukuj się złośliwości w pytaniu ale czemu nie padały pytania o źródła informacji w przypadku Nurkovicia? Pisano wtedy Jest, nie ma, jest , nie ma ( w Wiśle Kraków)

Dla grogoriogreg zła wiadomość wkrótce kolejne informacje o Aragonie i innych
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.07.2009 o godz. 22:20.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując