Wyświetl pojedynczy post
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2009, 00:46
sofristo napisał(a):Wyświetl post
Jak na razie to okienko jest najlepsze od kilku okienek transferowych. Mamy najlepszego rozgrywajacego ligi oraz etetowego reprezentanta Słowenii na skrzydle. Na atak proponowalbym jakies wypozyczenie z opcja wykupu np. z Bundesligi. Zagłebie kiedys wypozyczylo w ten sposob Piszczka z Herthy i był jednym z lepszych napastnikow naszej ligi.
Druga część twojego postu nie nadaje się do tego tematu, więc skomentuje pierwszą.
Najlepsze okienko transferowe od paru lat? Nie sądzę. Ja wyznaje zasadę "Jesteś tak dobry jak twój najsłabszy punkt", a obecnie nie mamy klasowego prawego obrońcy. Singlar jest co najwyżej solidny, a poza tym kontuzjowany na dłuuugo. Bramkarza też mamy tylko solidnego, który to właściwie nie będzie mieć zaraz zmiennika, a nawet powinien już go nie mieć. Gorzej niż w sprawie bramkarza wygląda kwestia napastnika. Boguski jest kontuzjowany, kto go zastąpi? Jest tylko Ćwielong. Ciekaw jestem co się stanie jak Brożek złapie kontuzje? Czasu oczywiście nie ma bo el. LM za pasem, więc trzeba działać.

"Z pustego to nawet Salomon nie naleje" - niektórzy tak tu piszą, a ja napisze, że jak coś jest puste to trzeba to napełnić.

PS. Używaj polskich znaków.
Odpowiedz cytując